Tammavaltikka-katsastus muodostui Stoneisle Lilianin näytökseksi. Esa Holopainen oli valppaana Stoneisle Lilianin rattailla, ja kierrätti takarivistä startanneen suojattinsa keulaan ohi Bosses Lilyn.
 
Töitä Stoneisle Lilian sai tehdä, sillä rinnalle kohonnut Demi De Veluwe kiristi vauhdin 11:een kolmannella puolikkaalla. Huippuvireisenä Stoneisle Lilian kestää vauhdin kuin vauhdin ja perjantaina tammalla oli selkeästi hyvä päivä. Stoneisle Lilian jätti kovat kilpasiskonsa varmasti taakseen kovalla täyden matkan ajalla 13,3a.
 
Seuraaviksi sijoittuneet Moonlight Love, Bosses Lily ja Demi De Veluwe ovat nekin hyvin todennäköisesti Tammavaltikkaan kutsuttavien hevosten joukossa: Moonlight Love kiri upeasti, Bosses Lily oli oikein kelvollinen kolhutauolta ja Demi De Veluwe kesti raskaan reissun hienosti. Forssan Tammavaltikka-viikonloppu koittaa 18.-19. syyskuuta.
 
Esa Holopainen antoi ansaitun tunnustuksen Bosses Lilylle.
 
”Vapaalta radalta ja kuivalla kelillä tämä on aina hyvä. EePee antoi kovaa prässiä, mutta meillä ei ollut lopussa mitään hätää.”
 
Voittajakehässä Stoneisle Lilianin kera voittokuviin pääsi joukko Naisten iltaan osallistuneita kauniimman sukupuolen edustajia.
 
Illan säväyttäjiin kuului myös Larvan Hurmos, joka näytti pitkästä aikaa olevana kovien odotusten väärti.
 
Seuraavan kerran Pilvenmäellä ravataan sunnuntaina 30.8.