onnellinen voittaja


Tammavaltikka

Tammavaltikka on 4-vuotiaille ja vanhemmille  lämminveritammoille vuodesta 1973 järjestetty suurkilpailu, jonka voittaja ratkeaa vuodesta 2008 eteenpäin yhdeksän kilpailuun kutsutun tamman välillä juostavalla mailin matkalla. Aiemmin voittaja ratkesi kahden juostavan matkan kokonaisajan perusteella. Osallistujat valittiin karsintakilpailujen perusteella.

Lue lisää: Tammavaltikan kunnitaulukko ja säännöt


Pilvenmäki Special

Pilvenmäki Special on vuodesta 1996 Pilvenmäellä järjestetty lämminveristen suurkilpailu. Ennakkomaksulliseen kilpailuun ovat oikeutettuja ilmoittautumaan enintään 8 000 euroa ansainneet hevoset. Loppukilpailun osanottajat ratkaistaan karsintalähtöjen perusteella.

Lue lisää: Pilvenmäki Specialin kunniataulukko ja säännöt

Kuninkuusravit

Kuninkuusravit on ylivoimaisesti vanhin suurkilpailumme (perustettu 1924) ja se on myös ravivuoden mittavin yleisötapahtuma. Kuninkuusravit ajetaan joka vuosi eri radalla heinä-elokuun vaihteessa. Kuninkuusraveissa vierailee vuosittain reilut 50 000 katsojaa. Forssan Pilvenmäki on isännöinyt Kuninkuusraveja kolmesti 1968, 1988, 2006. Vuoden 2006 Kuninkuusravit oli kävijämenestys.

Tuoppiravit

Kansainvälinen Forssan Tuoppi oli aikansa suurin ravikilpailu, joka keräsi katsomot täyteen ravifaneja. Tämä arvostettu kutsukilpailu keräsi samalle viivalle Suomen ja jopa Euroopan parhaimpia kilpureita. Tuoppi-ravit järjestettiin vuosittain 1972-1998.

Nyt puhallamme henkiin tämän tunnelmallisen ja hienon ravikilpailun hieman päivitettynä. Ole mukana kokemassa ravitunnelmaa parhaimmillaan!

Säännöt