Forssan Seudun Hippos ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin torstaina 24.11. Pilvenmäellä. Yhdistyksen hallitus koostuu yhdeksästä henkilöstä, joista jokaisen toimikausi on kolmen vuoden mittainen. Syyskokouksessa valittiin kolmen erovuoroisen tilalle uudet hallituksen jäsenet. Kokouksessa hyväksyttiin myös talousarvio sekä toimintasuunnitelma.

Pilvenmäki Maraton 2016 sisälsi jännittäviä hetkiä koko 4000 metrin matkalla, kun Välähdys ja Köppinen ottivat yhteen. Ottelu päättyi väkivahvan Köppisen nimiin. Kuva: Anne Tappola

Pilvenmäki Maraton 2016 sisälsi jännittäviä hetkiä koko 4000 metrin matkalla, kun Välähdys ja Köppinen ottivat yhteen. Ottelu päättyi väkivahvan Köppisen nimiin. Kuva: Anne Tappola

Erovuorossa olevista hallituksen jäsenistä Ville Mäkelä ja Timo Norri olivat ilmoittaneet, että eivät ole käytettävissä tulevalla kolmivuotiskaudelle. Yhdistyksen nykyinen puheenjohtaja Isto Mäki-Tulokas valittiin jatkokaudelle  ja uusia kasvoja hallitukseen saatiin, kun forssalainen yrittäjä Jaana Lähteenkorva ja eläkkeellä oleva työ- ja elinkeinomisteriön kansliapäällikkö Erkki Virtanen valittiin hallitukseen vuosiksi 2017-2019.

Lähteenkorva on kotoisin Forssan Paavolasta ja ajautui nuorena Pilvenmäen talleille hevosten perässä. Erilaisten vaiheiden jälkeen hevoset kuitenkin jäivät taka-alalle, mutta tällä hetkellä Lähteenkorva on mukana kimppahevosessa sekä viihtyy usein raveissa Pilvenmäen ravintolakatsomossa. Lähteekorva on Forssan kaupungin hallituksen jäsen.

Virtasen ensimmäiset ravimuistot liittyvät myös Pilvenmäkeen, kun hän ystävän kautta päättyi 70-luvulla kaviouran varteen ja lähti kotiin hevoskärpäsen puraisun saaneena toto-voittajana. Virtanen on toiminut virkauransa aikana Vermon sekä Fintoton hallituksissa sekä ollut aktiivisesti vakuttamassa Ypäjän Hevosopiston syntyhistoriaan.

Suomalaisen raviurheilun suurin muutos koetaan vuoden alussa, jolloin peliyhtiöt yhdistyvät ja raviurheilun tuotonjako muuttuu merkittävästi. Pilvenmäen suurimpana kiintopisteenä on vuodelle 2021 myönnetyt Kuninkuusravit. Hyväksytty talousarvio oli reilut 51 000 euroa plus-merkkinen, mutta sisälti vielä useita epävarmuustekijöitä ja  maa- ja metsätalousministeriön päästösten pohjalta sitä tullaan vielä muokkaamaan ensi vuoden aikana.

Lisätietoja, toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi