toto_tv_ravikaraokesmLauantaina 2.4. ravataan ja lauletaan Pilvenmäellä. Upea ravitapahtuma ja Medilaser Pilvenmäki Specialin finaali keräävät raviradalle toinen toisiaan hienompia ja ansioituneimpia hevosia. Tunnelma, herkullinen ruoka ja illan päättävä Ravikaraoken SM-karsinta luovat yhdessä mitä onnistuneimman päivän.

Ravikaraoken SM-kisat on Hevosurheilu-lehden luotsaama kilpailu, jonka finaali lauletaan Mikkelin St. Michel-raveissa heinäkuussa. Tänä vuonna myös Pilvenmäellä pääsee laulamaan ja tavoittelemaan finaalipaikkaa. Ilmoittautuminen Ravikaraoken SM-karsintoihin alkaa ravien aikana klo 16.00 Ravintola Valtikan aulassa ja kilpailuun otetaan 40 ensimmäistä ilmoittautunutta. Aloitamme kilpailun Ravintola Valtikassa klo 19. Laulajia varmastikin riittää saamamme radiomainonnan ja muun huomioin ansioista, joten hevosten taustajoukot ehtivät siltikin mukaan kisaamaan. 40 ilmoittautuneesta tuomaristo valitsee semifinaaliin 15 omasta mielestään parasta esiintyjää, joista kolme valitaan Mikkeliin Finaaliin. Arvoisa tuomaristomme on: ravikuuluttaja ja Karaoketähti Marinka Massa, Forssan seudun Hippoksesta Anu Niemi sekä laulava totomyyjä Silja Mäki-Tulokas.

Raveista ja karaoke-illasta tulee mahtava ja Ravintola Valtikka palvelee koko illan, joten kaikki laulavat ja ei-laulavat paikan päälle! 

Toivottavasti moni paikallinen ääni osallistuu tähän tiukkaan, mutta leikkimieliseen kisaan ja Mikkeliin lähetetään radan parhaimmat äänet ja kirkkaimmat tähdet!

Laululista

Ravikaraoken SM-kilpailujen säännöt

1) Kilpailun tavoitteena on levittää hyvää mieltä ja kertoa raviurheilun ja lauluperinteen vahvasta yhteydestä.

2) Kilpailu järjestetään vuosittain Hevosurheilu-lehti Oy:n toimesta yhteistyössä suomalaisten ravitapahtumien kanssa. Kilpailun nimen ja oikeudet omistaa Suomen Hevosurheilulehti Oy.

3) Kilpailuun kuuluvat karsinnat, mahdolliset välierät ja finaalitapahtuma.

4) Osallistuja voi osallistua vuoden aikana useampaan karsintakilpailuun.

5) Kilpailun järjestäjä kutsuu jokaisesta karsintakilpailusta ja mahdollisesta välierästä sopivaksi katsomansa määrän kilpailijoita jatkamaan kilpailussa. Jatkoon pääsevien kilpailijoiden määrä ilmoitetaan ennen kilpailutapahtuman alkua.

6) Kilpailun järjestäjä voi kutsua mahdolliseen välierään tai finaaliin kilpailijoita jatkoon päässeiden lisäksi, mikäli finaaliin oikeutettuja laulajia jää pois.

7) Ravikaraoken Suomen mestaruuden voi voittaa vain kerran. Finaalien voittajat menettävät osallistumisoikeutensa kilpailuun jatkossa.

8) Kilpailun tuomariston päätöksistä ei voi valittaa.