Pilvenmäellä seuraavat ravit perjantaina 5.6.2015 klo 18. Ravien aikana pelataan Tototurnaus, johon on mahdollista lähteä mukaan 100 euron osallistusmismaksulla. Turnauksen osallistuja voi pelata illan aikana osallistumismaksunsa Voittaja, Sija ja Kaksari-peleihin. Illan isäntänä Toto-turnauksessa toimii Iivari Ingves.

Turnauksen osallistuja voi pelata ravien jokaiseen lähtöön ja hän voi käyttää myös pelissään voittamiaan rahoja summan kasvattamiseksi. Turnauksen voittaja on osallistuja, jolla illan pääteeksi on eniten rahaa jäljellä. Pelaajien yhteenlaskettu voittosumma on kilpailun kokonaispalkintosumma. 

Turnaukseen otetaan mukaan 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ja kilpailu järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 13. Pelaajien tulee olla vähintään 18 vuotta täyttäneitä. Osallistumismaksu suoritetaan käteisellä paikan päällä.

Pelaaja ilmoittautuu Forssan raviradalla turnauksen vetäjälle tai ennakkoon raviradan toimistoon Elina Hirvoselle, sähköpostitse elina.hirvonen@pilvenmaki.fi. Ilmoittautuessa mainitaan pelaajan nimi, syntymäaika, postiosoite, puhelinnumero sekä mahdollinen sähköpostiosoite.

Tervetuloa kilpailemaan ja seuraamaan raveja Pilvenmäelle Ravintola Valtikkaan!

Turnauksen säännöt