1504, 2018

Perjantaina Special karsinnat & vauhdikas ravi-ilta

Forssassa ravataan ensi perjantaina 11 lähtöä, joista viisi on Special-karsintoja. Ravit alkavat klo 18 ja viimeinen lähtö ravataan n. klo 21.20, joten koko illaksi on vauhdikasta menoa luvassa. 

Perjantaina 13.4. ravattiin Kuopiossa ensimmäinen karsintalähtö ja sieltä varman […]

904, 2018

Kymppitonnia tavoittelee lähes sata lämminveristä – Pilvenmäki Special 2018

Pilvenmäki Specialiin ovat vuonna 2018 osallistumisoikeuden ennakomaksut maksamalla suorittaneita hevosia on 95 kappaletta. Karsinnat ravataan Forssan lisäksi Kuopiossa ja Oulussa. Finaalissa tänä vuonna lämminveriset kisaavat kymmenentuhannen euron ykköspalkinnosta.

Kuopiossa ja Oulussa järjestetään enintään yksi karsintalähtö, joihin […]

604, 2018

Äitienpäivänä ravit – Erilainen äitienpäivälounaspaikka?

Pilvenmäellä järjestetään äitienpäivänä ravit ja poniravit, joten vipinää ei kaviouralta puutu. Ravimenon lisäksi raviradalla ravintola Valtikassa on kaksi kattausta äideille tarjolla. Pilvenmäellä on äitienpäivänä lähiruokanoutopöydät katettuna klo 12 ja klo 14. Arvomme kahdelle lounaalle osallistuvalle […]

604, 2018

Suvi-Illassa keppihevosten maastokisa

Forssan Pilvenmäen ravirata ja Forssan Salama järjestävät yhdessä Suvi-illan yhteydessä Keppihevosten Suvi-Illan Maastokisan.

Kisassa juostaan Forssan Linikkalanlampi ympäri ja matkalla hypätään keppihevosen kanssa 10-20 estettä. Jokainen osallistuja palkitaan maaliintulon yhteydessä. Matkan pituus on 1km ja huoltajan käyttö on […]

404, 2018

Nuorten Raviseminaari Pilvenmäellä 28.4.

Nelivetoradat haluavat laaja-alaisesti tukea nuoria raviurheilijoita kohti hevosalan ammattilaisuutta ja syventää nuorten tietoisuutta alasta. Nelivetoratojen yhteistyössä järjestämä seminaarisarja on suunnattu erityisesti nuorille raviurheilun harrastajille sekä tulevaisuuden ammattilaiselle.
Ensimmäinen seminaari järjestetään Pilvenmäellä 28.4. 76-ravien yhteydessä klo. 11:30-13:00. […]

304, 2018

Ypäjän Paikallisravit Pilvenmäellä & Wanhojen oppilaiden kokoontumisajot

Ypäjän Paikallisravit järjestetään Pilvenmäen raviradalla sunnuntaina 29.4. Hevosopiston ja Ypäjän Hevosystäväinseuran toimesta. Pilvenmäellä ravataan lauantaina Toto76-kierros ja koko viikonlopuksi onkin suunniteltu ohjelmaa Pilvenmäen lauantain viikon pääraveista lähtien.
LA 28.4.
klo 14 Osallistujat tapaavat Pilvenmäen Toto76-raveissa (Ravien jälkeen […]

204, 2018

Palautetta raveista & Pelispesiaalista

Pilvenmäki kerää palautetta järjestämistään raveista – Auta meitä kehittämään raviratapahtumaa!
Palautetta raveista
Palautetta Pelispesiaalista

204, 2018

Raviradan kunto pääsiäismaanantaina

Pääsiäismaanantaina 2.4. kilpaillaan napakalla raviradalla, jossa päivän aikana satavan lumen alla on osittain jää- ja osittain hiekkapohja. Varikkoalueen sekä raviradan puolella tarvitaan vielä hokkeja, joten tarkastakaa hokit sekä kenkien kiinnitys.

Ohjelma ma 2.4.
Vihjeet
Ravintolapalvelut

2903, 2018

Jeren & Iivarin Pelispesiaali pääsiäismaanantaina

Pilvenmäen ravien yhteydessä lähetetään pääsiäismaanantaina 2.4. Pelispesiaalia. Jere Törmänen ja Iivari Ingves pohtivat hevosten menestysmahdollisuuksia ja käyvät läpi taustoja koko ravien ajan. Pelispesiaali alkaa Toto4-lähtöjen katsauksella klo 13.50. Lähetys on käynnissä radan äänissä paikan päällä raveissa […]

2603, 2018

Lapsiperheiden Pääsiäinen & Ravit kuhisee ohjelmaa

Lapsiperheiden Pääsiäinen Forssan Pilvenmäellä pääsiäismaanantaina kokoaa monipuolisen ohjelman lapsiperheille. Viime vuonna suuren suosion saanut LähiruokaBrunssi saapuu uudelleen ja kokoaa lähes 20 lähiruokatuottajan tuotteista raikkaan pääsiäisbrunssin tarjolle Ravintola Valtikkaan klo 10.30 alkaen maanantaina. Kaviouran puolella alkaa […]