Tammavaltikassa on tänä vuonna tavallistakin enemmän sähköä. Revanssihenkeä jäi ilmaan Venicen ja Amazing Soulin edellisestä kohtaamisesta. Alla neljä skenaariota lähdön kulusta.

Skenaario 1:
Venice pitää muut ulkopuolellaan, ja supertamman kaulaan pujotetaan valtikka-seppele. Mutta kuka ottaa Venicen selän? Voisiko se olla Upstream, ja roikkuisiko se samalla Tammavaltikan kakkoseksi?

Skenaario2:
Magical Queen pyrähtää kiihdytyksessä Venicen edelle, eikä Pekka Korvella ole syytä luovuttaa keulapaikkaa. Jaksaako Magical Queen 11-tahtia myös Pilvenmäen pitkän loppusuoran, vai runttaako Venice tai Amazing Soul edelle?

Skenaario 3:
Amazing Soul oli nopein Suomen Mestaruuden lähtötohinoissa ja uusii tempun Tammavaltikassa. Tamma vetää häntä tötsällä maaliin saakka. Vai olisiko Venice niin kova, että pystyisi ohitukseen?

Skenaario 4:
Raviurheilussa mikään ei ole varmaa. Se nähtiin mm. tämän vuoden Suur-Hollolassa. Mukana on 10 huipputammaa, eikä Tammavaltikan voittorahoja ole vielä jaettu.

Pilvenmäen Toto75-lauantai on paljon muutakin kuin Tammavaltikka. Ravikuningas Köppinen on vain petrannut Kuninkuusravien jälkeen, mutta Forssassa se on vasta kakkossuosikki. Pikkukahvelin 20 metrin etumatka kasvaa avauspuolikkaalla aika lailla lisää, jos Pikkukahveli pysyy raviaskelilla. Köppisen pitää tulla päätöskierros 20:n pintaan, jos se mielii voittoon. Jos Pikkukahveli sortuu laukkaan, Köppistä ei pidättele kukaan eikä mikään.

Muiden 75-kohteiden suosikeiksi nostetaan Ekin Toive, Star Martini, Big Muscles, Merran Emil ja Dominum.

Pilvenmäen 75-ravit lauantaina 20.9. klo 14 alkaen. Tervetuloa raveihin, joita on valmisteltu koko sydämellä.