VIHJEITÄ TIISTAIRAVEIHIN 2.10.2018

 

Valmentaja- ja ohjastajakommentteja:

 

Lähtö 4

3 LASSIC POINT on sellainen vähän tasavauhtinen menijä, jonka kanssa on tarkoituksella odoteltu kesän nopeat kelit ohi. Hevosta on treenattu koko ajan normaalisti, ja se hyötyy paljon, kun vauhdit hidastuvat. Mitä pidempi matka kilpaillaan, sen paremmin se sopii Lassic Pointille. Ruuna on ollut heti tauolta ihan ok, mutta voittosummakin on toki kasvanut. Se juoksee samoilla varusteilla, mitä on ollutkin. Se kilpaili kerran ilman kenkiä, mutta tämä syksy mennään näillä näkymin kengät kavioissa. Taktiikkajuoksu olisi äärinopeuden puutteen takia vastaan. (Matias Salo)

Lähtö 5

6 IHALEMPI oli vähän tukkoinen välissä, niin ei lähdetty startteihin. Hevonen yskähteli muutaman kerran ja sillä taisi olla joku pieni virus, jota ei kuitenkaan lähdetty tutkimaan enempää. Tamma on parantanut selvästi tasoaan, ja uskoisin sen olevan samassa kunnossa kuin viime juoksujen aikoihin. Lähtöhän on aika jäätävä, ja ehjä suoritus olisi minulle tärkein. Ihalempi on ainakin ollut alussa nopea. Varusteisiin ei tule näillä näkymin muutoksia. (Annmari Vanha-Similä)

 

15 VEKRAUS joutuu jäämään yhdestä startista pois, kun ravi alkoi murentua. Ruuna sai jalkaongelman perään haavauman sarveiskalvoon, ja siihen saaduissa lääkkeissä oli pitkät varoajat. Luulisin hevosen olevan ihan kunnossa, vaikka radalla ei ole harjoituksissa käyty. Lähtö ei ole erityisen pahannäköinen. (Jarmo Härkönen)

 

Lähtö 6

7 EXPRESS DUO meni vähän jäkkiin Suur-Hollolasta, kun ajettiin kaksi lähtöä peräkkäisinä päivinä. Hevosta piti vähän palautella. Pekka (Korpi) on sitä treenaillut ja käynyt pari kertaa hiitilläkin. Hevonen on varmasti starttivalmis, kun Pekka haluaa ajaa sillä kilpaa. Normaalisti hevonen on ollut ok suoraan tauolta. Lähtö on tasokas, eikä ulkona olevalta lähtöpaikalta ole helppoa pärjätä. (Hannu-Pekka Korpi)

 

Lähtö 7

2 KLENA VITO on saanut hyvän paikan, jolta se lienee kärkikahinoissa heti alussa.  Taktiikka jää varmaankin kuskin käsiin enkä osaa siitä sanoa, mutta ruuna on hyvä avaaja. Luultavasti kaikki kengät vielä riisutaan, mikä vaikuttaa positiivisesti lähtönopeuteen. Vermossa ajettiin 4.sisälle ja hidasvauhtisessa kisassa ajettiin vain loppu. Klena Vito tuli ihan asiallisesti lopun. Lyhyt starttiväli on vielä positiivinen asia. Pieni kysymysmerkki on, että hevonen on jostain syystä esiintynyt Forssassa heikosta. Uskotaan kuitenkin, että se ei ole ollut radasta kiinni. (Matias Salo)

 

8 LECROSSE joutuu matkaan huonoimmalta mahdolliselta paikalta ja palaa muutoinkin matalalla profiililla. Ruunan vauhti ei riitä kesällä, joten sillä on tarkoituksella tähdätty syksyyn. Hevonen oli kesällä laitumella ja on treenattu sen jälkeen hyvin. Takana on yhdet harjoitusravit. Perusvarustuksella mennään. Kokeillaan jotain varustekokeiluja sitten, kun paikka on parempi. (Ville Mäkelä)

 

11 ARCTIC ILE ei ole raskaan kelin hevonen, joten viime startille ei tarvitse antaa painoarvoa. Hevonen ei ole ollut sellainen kuin olisi toivottu. Vauhtia on puuttunut, mutta en sitten tiedä, miten sitä saisi lisää. Ori oli välillä tauolla, joten koitetaan nyt ajaa kilpaa. Arctic Ilellä ajettaisiin mielellään pitkiä matkoja, mutta sopivia ei ole oikein ollut. Forsassa on huono paikka ja tasokas lähtö, joten menestyminen ei ole helppoa. (Hannu-Pekka Korpi)

 

Lähtö 10

3 DEAL BOOST palaa venähtäneeltä tauolta. Hevosen niveliä hoidettiin aluksi, mutta sen jälkeen tuli kaikkea muuta pientä. Kerran tamma oli jo ilmoitettu starttiin, mutta sitten koko talli tuli johonkin virukseen. Se on ollut nyt terve ja tuntunut treeneissä oikeastaan paremmalta kuin koskaan. Kuitenkin tässä startissa tärkeintä olisi ehjä juoksu eikä haittaisi, vaikka hevonen jäisi pussiin. Lisäksi harjoituksissa ei ole ajettu kovinkaan kovaa. Vastassa on muutama ihan hyvä, mutta Deal Boost on kokonaisuutena kisannut tätä kovemmissa lähdöissä. (Joonas Forsman)

 

Vihjeet: (julkaistu sunnuntaina)

 

Lähtö 1

A – 10        B – 5, 8, 3, 12, 14, 15, 6, 1, 9, 11         C – 16, 4, 7, 13, 2

SUOSIKKI: Illan avauslähdön arvioiminen on vaikeaa, sillä yhteen iskevät kokemattomat aloittelijat. 10 Cacshot on ainakin pystyvä aloittelija ja ehjän juoksun tehdessään kiinni menestyksessä. Uran avauksessa Il Villaggion poika laukkasi ensimmäisellä takasuoralla, jonka jälkeen se kulki viimeiset 1600 metriä hyvällä tyylillä 16,4-vauhdilla.

HAASTAJAT: 5 Viola Rapid oli viimeksi sijoitustaan oleellisesti parempi. Se nousi 5. sisältä kirilenkin alussa toiselle ja jatkoi viimeisellä takasuoralla kolmannelle. Tamma laukkasi loppukurvissa 4. sijalta ja menetti noin 18,5-tuloksen. 8 Speeding Flash tuli keväisessä koelähdössä viimeisen lenkin johtavan kupeelta 19,5-tahdilla ja on voinut mennä niistä ajoista paljon eteenpäin. 3 Queen Of Pirates ja 12 Lady Of The Night juoksivat koelähdöissään johtopaikalla. Jälkimmäinen tuli loppulenkin 18,0-vauhdilla.

 

Lähtö 2

A – 1     B – 4, 13, 10, 5, 7, 11, 9, 14, 15, 12, 16, 6, 8         C – 2, 3

SUOSIKKI: 1 Merran Tahti repäisi heinäkuussa Mäntässä kaikkien aikojen nopeimman uran aloituksen. Tamma tuli maaliin järkyttävästi yli puoli minuuttia muita ennen. Tapio Laakson suojatti kilpailee vauhtiensa puolesta aivan väärissä sarjoissa eikä häviä normaalitapauksessa mitenkään. Toki tarvitsee myös mainita, että Mäntän radalla mennään yleisestikin ihmeen kovia aikoja, mutta tässä tapauksessa pelivaraa 35-aikaisiin on niin paljon, että asialla on turha spekuloida.

KAKKOSSIJASTA TAISTELEVAT: 4 Telman Vili pystyy pudottamaan koelähdöstään, jossa tuli viimeisen lenkin ilman kiriapua 34,1-vauhdilla. 13 Vempun Voitto on ihan hyvän fysiikan omaava menijä. Toissa kerralla se seurasi johtavan takaa ja viimeksi menetti maalisuoran alun laukkaan 34-tuloksen. 10 Piirron Tuisku tuli kokeessa viimeisen kierroksen 36,1-tahdilla.

 

Lähtö 3

A – 7, 9         B – 10, 1, 2, 5, 11, 4         C – 8, 6, 3, 12

SUOSIKIT: Kari Lähdekorven Haasteajossa vähemmän kilpaa ajavat ottavat mittaa toisistaan. Hevoset ovat hitusen epätasaisia, minkä johdosta porukkaa revennee ratkaisuvaiheessa. Minna ”Monni” Kauhanen on konseptin ylivoimaisesta menestynein ohjastaja, sillä kolmelta yrittämältä saldona on kaksi voittoa ja yksi kakkonen. Kauhasella on taas käsissään lähdön suosikkia, sillä 7 Capo The Amourin tuoreet näytöt ovat vastustajia paremmat. Viimeksi ruuna teki 65-lähdössä 4. ulkoa hienon kirin ja haastoi Sultan Journeyn. Kirilenkki sujui 14,1-vauhtia. 9 American Dream kilpailee varsin sattuvassa lähdössä ja saanee tässä tasaisen selkäjuoksun. Viimeksi tamma taipui vähän lopussa toiselta ilman selkää. Vermossa se taas veti keulassa kovaa ja piti ihan urheasti pintansa.

HAASTAJAT: 10 Norman Prince kerää hyvin rahaa, mutta voittaa aniharvoin. Suosikkeja lukuun ottamatta seura on oleellisesti normaalia helpompi, mutta ruunalla on seurailijan vikaa eli voitontahdosta löytyy sanomista. 1 An-Alfa Centauri on selvästi tauluaan parempi hevonen, joten huomioitava, vaikka parhaista suorituksista on vierähtänyt jo tovi. Ennen taukoa ruuna taipui toiselta ilman selkää. Nyt luvassa lienee sopiva sisäratajuoksu.

Juoksunkulku: Veikataan, että 1 An-Alfa Centaurilla ajetaan keulasta ainakin kaikkia muita paitsi 7 Capo The Amouria vastaan.

 

Lähtö 4

A – 2, 3       B – 8, 5, 11, 1, 10         C – 7, 9, 4, 6, 12

SUOSIKIT: 2 Quido Di Quattro saa Toto5-avauksessa rankingin kärkipaikan, vaikka sen taulu ei ole vakuuttavassa iskussa. Kyseessä on kuitenkin oikein vahva ja juostavasta matkasta hyötyvä hevonen, joka parantaa saatuaan tauon jälkeen yhden startin alle. Tuossa startissa viisivuotias teki kuraisissa olosuhteissa pitkän ja rehdin kirin. Kakkosradan lähtöpaikka on tasaiselle avaajalle suuri etu. 3 Lassic Point on edellisen tavoin todella hyvän fysiikan omaava jyrä. Ruuna kilpailee varsin sopivassa sakissa ja kuuluu tauoltakin suurimpiin suosikkeihin. Menestykseen on saumat raskaammallakin juoksulla, mutta Matias Salon valmennettavalle kiusalisin tilanne voisi olla se, että toinen suosikeista olisi toisella ilman selkää ja lähtö ikään kuin ”lukittuna”. 5 Silvester on sarjoihinsa kova menijä ja kuskikin vahvistuu. Lahdessa sen punnersi urheasti toiselta ilman selkää. Ruuna ei ole ensimetreillä raketti, mutta voisi muita suosikkeja nopeampi alussa ja voisi sitä myöden päästä kysymään ensimmäisenä niistä keulapaikkaa.

HAASTAJAT: 8 Sunbeam on vahvassa kunnossa, mistä osoituksena tuorein voitto 65-lähdöstä. Juoksu meni suhteellisen sujuvasti, vaikka ruuna kohosi viimeisellä takasuoralla 2. ulkoa kolmannelle ilman selkää. Huippusuoritus alla viisivuotias kerää varmasti paljon peliä. Lähtöpaikka ei sinänsä huoleta, sillä se saa nopeudellaan hyvät asemat ulkoakin, mutta matka on vastustajiin nähden iso miinus. Rohkeimmat voivat koittaa Sunbeamista ohipeliä. 11 Moonlight Storm teki Teivossa hyvän kirin takajoukoista. Viimeksi se oli reipasvauhtisessa kisassa tasapaksu 2. ulkoa. 1 Benobi Zet kiersi Lahdessa viimeisen lenkin vaikeista asemista 15,1.vauhtia ja oli oleellisesti sijoitustaan parempi.

Juoksunkulku: Eturivissä on paljon tasaisia avaajia, joten 8 Sunbeam lienee helposti keulassa. Suosikkikolmikosta yksikään ei ole nopea alussa, mutta se, kuka niistä pääsee edelle hakenee keulapaikan haltuunsa. Ratkaisuja nähtäneen jo matkalla.

 

Lähtö 5

A – 6, 16        B – 15, 9, 1, 8, 4, 3, 13, 5, 10, 14, 12, 7         C – 11, 2

SUOSIKIT: Toinen T5-kohde on aika arvoituksellinen, sillä monenlaista yllätyksellistä voi sattua. 6 Ihalempi on petrannut hurjasti ja voi riittää tässäkin, vaikka vastus kovenee oleellisesti. Viimeiset voitot ovat peräisin keulapaikalta oikein suvereenejen esityksien päätteeksi. Viisivuotias on ensimetreillä vikkelä, ja se pyrkinee taas sisäradan vetotöihin. Pieni kysymysmerkki hevosen vireen päällä kuitenkin on, sillä valmentaja on jättänyt sen kahdesti pois, kun ei ole ollut täysin tyytyväinen suojattiinsa. 16 Pelipiste on sarjoihinsa todella kova hevonen, mutta ei tunnu voittavan oikein millään. Osansa on varmasti myös hevosen tahtotilalla, mutta kuluvana vuonna on ollut kosolti huonoa tuuriakin. Tuoreimmassa kilpailussa kirivoimat jäivät käyttämättä.

HAASTAJAT: 15 Vekraus on todella jaksava junnaaja, mutta alun hitauden takia se jää usein liian vaikeisiin asemiin. Ruuna on valmentajan mukaan paussiltakin ihan iskussa, eikä hevoselle ole ongelmaa kiertää pitkään ulkoradoilla. 9 Naskalin Helmi on kiusallinen veikattava, sillä kapasiteettia olisi, mutta laukka tulee lähes aina. Turussa tamma pisteli alun hypyn jälkeen viimeiset 1900 28,1-vauhdilla. 1 Mattilan Miina ei riittänyt Villinmiehen Tammakilvan finaalissa, mutta kiri 6. ulkoa loput 700 positiivisesti 27,8-vauhtia. Asemat antavat menestymiseen hyvät lähtökohdat.

Juoksunkulku: 4 Valon Veeni ja 6 Ihalempi ovat ensiaskelilla ketterimmät. Veikataan, että jälkimmäinen johtaa.

 

Lähtö 6

A – 1         B – 2, 9, 5, 7       C – 4, 3, 6, 8

SUOSIKKI: Ykkössarjan juoksunkulkua ei tarvitse juuri arvailla. 1 Bret Boko pääsee taas keulapaikalle ja saa avauksen jälkeen rauhoittaa vauhtia tuntuvasti. Tällä skenaariolla on kyllä todennäköisempää, että ruuna voittaa kuin että häviää, kun virekin on edelleen loistava. Lappeessa se pisteli 5. ulkoa viimeiset 800 hienosti 09,5-vauhdilla. Täysi matka on pieni miinus, mutta vastustajat ovat silti hevosen ohittamisen suhteen vaikeuksissa.

HAASTAJAT: 2 Seabiscuit avasi viimeksi Emma Väreen valmennuksesta. Se peruutti hännille ja tyytyi mahdottomista asemista seurailemaan. Sijoitukselle ei kannata antaa painoarvoa. Bret Boko voisi olla kukistettavissa lyhyellä kirillä, ja Seabiscuit on todennäköisin vaihtoehto sen selkään. Toinen kiivaasti vastaavaan paikkaan koittava on 9 Top Of The World, joka on tehnyt pitkään pelkästään positiivisia suorituksia. Oulussa se kiri ihan voittaneen Bret Bokon rinnalle matkattuaan 2. ulkona. 5 Edward Ale on sikin luotettavassa vireessä. Lappeessa ruuna kesti suoraselkäisesti paikan toisella ilman selkää ja hävisi Ranch Kellyllekin vain niukasti. 7 Express Duo on kova menijä, mutta tauko ja rata 7 tekevät tehtävästä tosi haastavan.

Juoksunkulku: 1 Bret Boko pitää ongelmitta johtopaikan. 2 Seabiscuit tai 9 Top Of The World liimautuu sen selkään.

 

Lähtö 7

A – 2         B – 9, 10, 7, 4, 12, 6, 1, 11, 5, 8

SUOSIKKI: 2 Klena Vito kilpailee normaalia kevyemmässä tehtävässä ja saa makoisalta paikalta suosikin paineet. Rahallisesti hyvin sisällä sarjassa oleva ruuna lähtee liukkaasti ja juoksee tässä kärjessä, josta saanee rauhoittaa vauhdin mieleisekseen. Viimeksi Vermon 65-lähdössä hevonen lopetti 4. sisältä ihan pirteästi.

HAASTAJAT: 9 Real Red ei ole missään tapauksessa huono, mutta kuitenkin ihan äärimmäinen huippuisku on loistanut poissa olollaan. Viisivuotiaiden tammojen Kasvattajakruunussa Tapio Mäki-Tulokkaan suojatti jäi 3. ulos, kun takaa hyökättiin. Se punnersi mukavasti neljänneksi. Real Red päässee nopeasti avaavan suosikin takaa hyviin asemiin kärjen lähelle. 10 Sahara Foxylady oli edellisen kanssa samassa Kasvattajakruunussa hieno toinen tykitettyään 5. ulkoa loput 600 11,9-vauhtia. Viime keskiviikkona Koivusen tallin suojatti esiintyi oikein hengettömästi, mutta kurakelillä oli takuulla iso merkitys mielialamenijän suoritukseen. Nopeissa olosuhteissa tamma pystyy paljoon ja viime startin takia se voi olla pahasti aliarvostettu peleissä. 7 Capo The Eemil on hienossa iskussa, mutta ulkona oleva lähtöpaikka tuonee lisämetrejä. Viimeisissään ruuna on edennyt keulaan. Teivossa ruuna jäi etusuoran reippaan avauslenkin jälkeen 2. sisälle ja tuli vielä hyvin maaliin, vaikka vaikutti matkalla nihkeältä. Capo The Emil hyötyisi paljon, jos suosikilla jostain syystä valittaisiin selkätaktiikka, koska siinä tapauksessa johtopaikalle eteneminen olisi taas mahdollista. 4 Sivori Effe on sitkeä puurtaja ja hyötyy yhdestä sisäpuolen poisjäännistä.

Juoksunkulku: 2 Klena Vito ohittaa helposti 1 Stone Capes Nougatin ja pääsee sitä myöden keulaan, josta sillä myös ajetaan. 9 Real Red saattaa puikata takarivistäkin johtavan kantaan. 6 Mentha ja 7 Capo The Eemil osallistuvat eturivistä kiihdytykseen.

 

Lähtö 8

A – 1         B – 9, 5, 13, 4, 8, 2, 7         C – 6, 3, 11, 10, 12

SUOSIKKI: 1 Julmin on oikein lupaava suomenhevonen, joka tulee vielä nousemaan paljon sarjoissaan. Ori tekee hienoa kautta ja saa makoisista asemista ennakkosuosikin paineet. Elokuisessa Vermon voitossa Esa Heikkisen suojatti piti keulapaikalta Juiserin ja kumppanit takanaan. Viimeksi se palasi sairaspaussilta ja jäi vetämään toista rataa. Julmin taipui vähän lopussa, muttei kuitenkaan täysin luovuttanut. Startti alla hevonen parantaa ja on lähellä johtaa alusta loppuun, vaikka vastus ei ole väheksyttävää sorttia.

HAASTAJAT: 9 Rapin Aatos on tähän porukkaan oikein rutinoitunut ja hyvävireinen jyrä. Teivossa ori jyräsi yli kierroksen kirillä ykköseksi ennen Hullumiestä. Rapin Aatos tulee usein hyvin perille, mutta sen on vaikea nousta ykköseksi, jos paaluhevoset pääsevät juoksuasemista sopuun ilman kilpailua ja vauhti on sitä myöten rauhallista. Edellisen tallikaveri 5 Larvan Hurmos oli varmasti tuoreimmassa kisassaan ihmeissään, kun sai kerrankin helpon juoksun. Se on tasavauhtiselle ja epävarmalle hevoselle kovin harvinaista. Ori jyräsi maalisuoralla kärkeen juostuaan valtaosan matkasta 2. sisällä. Larvan Hurmos hyötyy syksyn hidastuvista keleistä, mutta vitosradalta se antaa vastustajilleen ensimetreillä tasoitusta. 13 Caijus on vahvasti tuloillaan, mutta sille helpointa olisi juosta ainakin osa matkasta sisärataa. Viimeksi se jäi 4. ulos, kun takaa hyökättiin. Ori nousi viimeisellä takasuoralla ulkoradoille ja tykitti viimeiset 700 21,7-vauhtia. Caijus on tosi vaarallinen, jos pääsee kirimään vetävissä selissä.

Juoksunkulku: 1 Julmin ottaa johtopaikan ja 2 Varjomanni tai 6 Ekin Toive ottaa sen selän. 4 Rokin Maxi tai 5 Larvan Hurmos vetää toista rataa. 9 Rapin Aatos kohoaa kolmannelle jo puolimatkassa.

 

Lähtö 9

A – 1, 2           B – 3, 11, 5, 9, 4        C – 7, 8, 12

SUOSIKIT: Troikkalähdössä kärkikolmikkoon on tunkua. 1 Gladstone Comery tekee luotettavan positiivista jälkeä ja pääsee matkaan makoista asemista. Viime keskiviikkona ruuna haki märässä kelissä johtopaikan, jolta piti äärimmäisen niukkaan voittoon ennen Free And Happya. Reipas avaaja pyrkii johtamaan tätä lähtöä alusta loppuun. 2 Matter Of Course kohtasi suosikin Turussa viimeksi. Tamma ei menettänyt lähtölaukassa paljoa, sillä se selvisi 3. ulos. Nelivuotias oli ratkaisuvaiheessa lähinnä tasainen.

HAASTAJAT: 3 Classic Cat juoksi niin ikään edellisten kanssa samassa lähdössä. Se jäi 2. ulkoa viimeisellä takasuoralla ilman selkää ja tuli maaliin edessään juosseen Gladstone Comeryn tuntumassa. 11 Clay Brick on kapasiteetiltaan kisan ehdotonta eliittiä, mutta ei aina anna kaikkea potentiaaliaan ulos. Kouvolassa ruuna kiersi kolmatta toiselle ilman selkää ja oli lähinnä tasainen. Emma Väreen suojatti hyötyy oleellisesti kahdesta poisjäännistä.

Mahdollinen ohipeli: 9 Easy Birdlandin taulu on turhankin komeassa kunnossa. Ruuna on kahdessa viimeisessään päässyt rauhoittamaan johtopaikalla vauhtia. Toisten takaa se ei välttämättä suorita yhtä hyvin. Viisivuotias vetää vastuksen koventumisesta huolimatta osakseen liikaa peliä.

Juoksunkulku: 1 Gladstone Comery puolustaa johtopaikan ja saa avauksen jälkeen rauhoittaa vauhtia.

 

Lähtö 10

A – 9        B – 1, 12, 7, 5, 11, 4, 2        C – 6, 8, 10, 3

SUOSIKKI: Illan päätöslähdössä kilpailee yksi ravien varmimmista voittajista. 9 So Long Losers kohtaa oikein sattuvan sakin ja on onnistuessaan kiinni voitossa. Viime juoksu meni pilalle heti kättelyssä, kun lähtölaukka astui kuvaan. Sitä ruuna taas haki 12,5-avauksessa voimalla johtopaikan ja piti tätä kovemmassa lähdössä varmaan voittoon. Takarivi on sinänsä hyvä paikka, että se vähentää lähtölaukan riskiä. Lisäksi nelivuotias nauttinee tässä jonkin sortin kunnioitusta.

HAASTAJAT: 1 Fullhand Comeryn ykkössijat ovat peräisin varsin heikoista lähdöistä, mutta varaa on taitanut jäädä paljon. Viimeksi kolmivuotias irtosi 15,5-lopetuksessa muista. Ykkösrata ei ole mikään loistava paikka, sillä kyseessä on tasainen avaaja. 12 Zagat oli Porissa suorastaan surkea, mutta kyse taisi olla jostakin väliaikaisesta, kun hevonen on näin nopeasti uudestaan viivalla. Forssan heinäkuisessa startissa ori kesti mukavasti, vaikka oli mukana 12,0-vauhtisessa avauksessa. 7 Here Comes The Sun esitti Teivossa hyvän lopetuksen, sillä tuli 3.-4. ulkoa viimeiset 600 14,0-tahdilla.

 

Toto5-systeemeissä pyöritetään kolmea varmaehdokasta niin, että kahden pitää osua.

 

T5, systeemi A

I                         2, 3, 5

II                        6, 16, 15, 9, 1, 8, 4, 3

III                      1 Bret Boko

IV                      2 Klena Vito

V                       1, 9, 4, 5, 13, 4, 8, 2

192 riviä 0,10 euron panoksella = 19,20 euroa

 

T5, systeemi B

I                         2, 3, 5

II                        6, 16, 15, 9, 1, 8, 4, 3

III                      1 Bret Boko

IV                      2, 9, 10, 7, 4, 12, 1, 6

V                       1 Julmin

192 riviä 0,10 euron panoksella = 19,20 euroa

 

T5, systeemi C

I                         2, 3, 5

II                        6, 16, 15, 9, 1, 8, 4, 3              

III                      1, 2, 9, 5, 7

IV                      2 Klena Vito

V                       1 Julmin

120 riviä 0,10 euron panoksella = 12,00 euroa

 

DUO, lähdöt 6&7

1 – 2                 100%

 

TROIKKA, lähtö 7

I                         2, 10

II                        2, 10, 9, 7, 4, 12, 1, 6

III                      2, 10, 9, 7, 4, 12, 1, 6

84 yhdistelmää 0,50 euron panoksella = 42,00 euroa

 

TROIKKA, lähtö 9

I                         1, 2, 3, 11

II                        1, 2, 3, 11, 5

III                      1, 2, 3, 11, 5

48 yhdistelmää 0,50 euron panoksella = 24,00 euroa

 

Parhaat pelikohteet:

***Quido Di Quattro (L4)

***Julmin (L8)

**Sahara Foxylady (L7, kunhan rata ei mene raskaaksi)

**American Dream (L3, nro 7 80% ja nro 1 20%)

*Viola Rapid (L1)

 

Vihjeet laati: Iivari Ingves