VIHJEITÄ 75-RAVEIHIN 6.4.2019

Lähtö 1

A – 11, 1, 6 B – 12, 2, 8, 9, 5, 7, 3, 13 C – 4, 10

SUOSIKIT: 11 Aarolffi on kehittyvä menijä, joka pystyy pudottamaan paljon ennätystään. Ruuna oli viimeksikin oikein hyvä, vaikkei pystynyt kärkisijoille. Heli Kantonen-Heikkilän suojatti nousi jo etusuoralla kaukaa hänniltä kolmannen kiertoon ja kiersi hienosti maaliin asti. Kirilenkki sujui 26,6-vauhtia. Aarolffi pystyy nousemaan pitkällä kirilläkin voittoon, kunhan sen motivaatio on kohdillaan. 1 Vokkeni on hyvä viisivuotias, jonka luotettavuus ei ole kuitenkaan vielä parhaalla tasolla. Ori ei ole vielä valmis kilpailija, ja sen juoksuhalut loppuvat välillä. Tuloksissa on selvästi tiputtamisen varaa, sillä viimeksi aikaa veivät takasuoran hidastaminen ja loppukurvin laukka. 6 Pipareemo on pystyvä, mutta äärettömän epävarma kilpailija. Toissa kerralla se sai passiivisen ajon maalisuoralla ison pykälän silmään. Loput 700 metriä sujuivat lupaavasti 27,1-vauhtia. Pipareemo on hevonen, joka on vähän pelattuna hyvä kokeilu, muttei käytännössä koskaan suosikkina hyvä pelikohde.

HAASTAJAT: 12 Suikun Chili ei kaihda kiertelyä ja pystyy nykykunnossa jyräämään ravilla kärkeen. Viimeksi peli pilaantui todella pahaan lähtölaukkaan. 2 Siptar pääsee Vokkeniin nähden 20 metriä viime kohtaamista paremmista asemista matkaan. Joensuussa tamma pisteli ensimmäisen kaarteen laukan jälkeen viimeiset 1600 31,5-vauhtia.

Lähtö 2

A – 6, 5, 10 B – 4, 12, 8, 3, 7, 1 C – 2, 9, 11

SUOSIKIT: Toisessa lähdössä on monta mahdollista kärkihevosta. 6 Patman olkoon niukka suosikki, vaikka sen kohdalla tasainen lähtönopeus aiheuttaa monesti ongelmia juoksunkulun suhteen. Toissa kerralla hevonen latoi vaikeista asemista loput 700 10,8-vauhtia. Tuoreimmassa startissaan viisivuotias teki takajoukoista pitkän kirin ilman selkää ja hävisi vain kovalle Kaptahille. 5 Dizebell Gran on tuntuvasti tauluaan vaarallisempi. Teivossa se ensin virui huonossa selässä ja kiri viimeiset 800 mukavasti 13,2-vauhdila. Turussa tamma taas joutui kuskin aivopierun kohteeksi, kun sillä ajatettiin keulahevosta 09,5-avauksessa. Lopun taipuminen oli ymmärrettävää. Dizebell Gran voi kiihdytyksen onnistuessa jopa voittaa. 10 Case Caroline on tehnyt pitkään positiivista jälkeä ja on takarivistäkin kisan kuumimpia pelihevosia. Kouvolan 75-lähdössä se jäi toiselle ilman selkää eikä koskaan luovuttanut.

HAASTAJAT: 4 Wille’s Ametist petrasi suoritustaan ilman kenkiä ja on niin jatkaessaan vaarallinen vastustaja. Viimeksi ruuna juoksi Dalton Hossin takana ja kiritti sitä hyvin lopussa. 12 Norman Price lienee tähän kisaan kihisevän kuuma peli-idea ja ihan mahdollinen menestyjä onkin. Ruunan kohdalla pitää kuitenkin muistaa, että se ei ole erikoinen kiertelijä. Tuoreimmassa kisassaan se oli ylivauhdin jälkeen loistavan näköisenä pussissa ja menetti siihen voiton. Lähtö on varsin sopiva, mutta voittoon nouseminen vaatisi ainakin vetäviä selkiä.

Juoksunkulku: Radoilta 3-5 avataan parhaiten, mutta ainakin 3 Visionairelle kelpaa selkä. 4 Wille’s Ametist on ehkä todennäköisin keulahevonen. Vauhti rauhoittunee kiihdytyksen jälkeen tuntuvasti.

Lähtö 3

A – 4, 9, 2 B – 5, 10, 12,3, 11, 7, 8, 6 C – 1

SUOSIKKI: Kolmannessa lähdössä mahdollisia menestyjiä on useita. 4 Kilhakka on saanut paljon lisää kovuutta ja olkoon kisan suosikki. Viimeksi Jouni Heimalan suojatti veti toista rataa ja vaati 26,5-vauhtisella 3. puolikkaalla vauhtia Hymynvirneeltä. Se ei päässyt keulahevosta ohi, mutta tuli rehdisti maaliin asti. 9 Piirron Tuisku on vakuuttanut kauttaaltaan, mutta joutuu nyt oleellisesti kovempaan testiin. Viimeksi Kouvolan lyhyessä ryhmässä Timo Tuomisen suojatti sai tasaisen ja onnistuneen juoksun. Nopean avaajan takaa kuusivuotias saanee taas hyvät asemat. 2 Rehtorin Salli teki viimeksi toistaiseksi uransa kovimman juoksun. Se avasi 23,5-vauhdissa keulapaikalle ja piti ylikovasta matkavauhdista huolimatta ykköseksi.

HAASTAJAT: 5 M.A. Piste teki samaisessa lähdössä erittäin rehdin kirin. Tamma kohosi 4. ulkoa jo etusuoralla kiriin kolmannelle ja eteni toiselle radalla ilman selkää. 10 Pikku-Arvo on päässyt kilpailemaan kovin katkonaisesti, mutta luokka riittää näissä sarjoissa pitkälle. Oulussa ruuna lähti 2. ulkoa viimeisessä

kaarteessa kolmannelle ja hävisi vain Jullen Ekolle. 12 Taistelu-Jaska kulki Kouvolassa laukan jälkeen kovaa, mutta paikka on nyt vaikea.

Juoksunkulku: 2 Rehtorin Salli ampuu viime kisan tavoin keulaan.

Lähtö 4

A – 4, 3, 9 B – 11, 1, 7, 2, 6 C – 10, 12, 8, 5

SUOSIKIT: 4 Capo The Yankee jäi niukasti Pilvenmäki Specialin ulkopuolelle. Ruuna sai tehdä keulapaikalla alun jälkeen oman juoksunsa, mutta joutui maalisuoralla päästämään kaksi ohitseen. Tuota starttia ennen ruunalla oli pitkähkö starttiväli, joten kaiken järjen mukaan selvää parannusta on luvassa. Nelivuotiaan tie on tässäkin auki johtopaikalle. Kengittä juokseminen on sille todella tärkeä asia. 3 Si Lucky hallitsi viimeksi 65-lähtöä vakuuttavasti toiselta ilman selkää ja lopullinen taso on vielä testaamatta. Hevosen kohdalta kannattaa huomioida, että se kiihdyttää nyt ensi kertaa lähtöauton siivekkeen takaa. 9 Stay On Top loisto toissa kerralla, kun piti keulasta laukan rasittamaan Bismarck Comerya vastaan voittoon. Tiistaina Santtu Raitalan ajokki ei ollut aivan yhtä hyvä, sillä jäi varsin tavallisessa lähdössä toiseksi. Ruuna toki juoksi valtaosan matkasta toisella ilman selkää.

HAASTAJAT: 11 Capo on voittosummaansa nähden oikein hyvä tekijä ja Si Luckyn tavoin lopullinen suoritustaso on vielä näkemättä. Nelivuotiskausi alkoi Mikkelin kuraisessa kelissä, jossa Henri Bollströmin ajokki kiri pakilta viimeiset 800 16,3-vauhtia ja nousi Jetman Luxin jälkeen toiseksi. 1 Devil Stepin äärimmäinen kuntopiikki taitaa olla ohitse, mutta pussituksen välttäessään se voisi riittää ainakin kärjen lähelle.

Juoksunkulku: 4 Capo The Yankee ampuu kärkipaikalle. 1 Devil Step pitänee sen selän, vaikkei ole raketti. 3 Si Luckyn lähtönopeus on arvoitus.

Lähtö 5

A – 4 B – 9, 1, 5, 3, 6, 2, 8, 7

SUOSIKKI: 4 Tähen Toivomus on 75-avauksen suuri suosikki, vaikka senkin kohdalla ravaamisen yllä on aina kysymysmerkkejä. Ori peitsasi ja laukkasi Vermossa ensimmäiseen kaarteeseen ja tippui hännille. Se tykitti kuitenkin vielä ylivauhtisessa kisassa varmasti ykköseksi. Viimeiset 700 sujuivat ilmavasti 21,0-vauhdilla. Normaalisti Pauli Raivion suojatti avaa johtoon ja vie maaliin asti. Etenkin alkumatkalla on kuitenkin aina riski, että Tähen Toivomus sortuu harha-askeliin.

HAASTAJAT: 9 Ellin Sisu joutui viimeksi vauhtihurjastelussa luopumaan kärkipaikastaan ensimmäisellä takasuoralla. Ori vaihtoi etusuoralla toiselle ilman selkää ja koitti kirivaiheessa vastata tallikaverille ihan rehdisti. Takarivistä vauhtiori ei ole helppo ajettava, ja Ari Moilanen joutuu valitsemaan nopean ykkösen ja hitaan kakkosen väliltä, kumman takaa lähtee. 1 Pyörylän Paroni ei ole lähdön todennäköisimpiä voittajia, mutta kakkosijalle sillä taitaa olla kisan paras sauma. Ruuna on ihan iskussa, mutta ei ole puristukseltaan porukan parhaita. Tässä Leo Mönttisen silmäterälle on luvassa elokuvajuoksu 2. sisällä. 5 Polara on ollut kaukana parhaastaan, mutta voi parantaa paljon, jos kenkiä riisutaan.

Juoksunkulku: 1 Pyörylän Paroni on joka tapauksessa 2 sisällä. Luultavasti 4 Tähen Toivomus johtaa, mutta sen kiihdytyksen epäonnistuessa 5 Polara etenee keulaan.

Lähtö 6

A – 10 B – 12, 16, 14, 6, 4, 1, 8, 1, 15, 5,11, 13, 3 C – 9, 7

SUOSIKIT: Toinen 75-kohde on varsinainen pelipähkinä, vaikka sarjamääritys periaatteessa takamatkalaisia suosiikin. 10 Merit on sopivasti sisällä kisassa ja helppo valinta suosikiksi. Tamma otti viimeksi pitkään ilmassa roikkuneen voiton. Huomion arvoista kuitenkin on, että ylivauhti suosi oleellisesti 4. ulkona matkannutta menijää. Lisäksi hyvää vetoapua oli tarjolla. Merit pystyy kyllä voittamaan tämän lähdön, mutta tuskin tekee sitä, jos joutuu kirimään esimerkiksi yli 800 metriä ilman selkää.

HAASTAJAT: 12 Caroline K tarjosi viimeksi Meritille loistavaa vetoapua ja oli oikein sinnikäs toinen. Tapio Perttusen suojatti tuskin ainakaan huonontaa, kun starttiväli tiivistyy. Viimeksi osat olisivat hyvinkin voineet kääntyä, jos paikat olisivat olleet kirissä toisinpäin. 16 Celebration Song kisasi viimeksi niin ikään edellisten kanssa samassa lähdössä. Se näytti aikaisempaa paremmalta ja voimia saattoi olla maalissa jäljelläkin. Tamma on saanut usein raskaita juoksuja. 14 Club Nord Star kilpailee nyt ilman kenkiä, mikä on sille iso etu.

Joensuun kiri oli ihan asiallinen, vaikka se ei saanut kärjestä otetta. Periaatteessa hevonen pystyy kiertämäänkin, mutta kaarteissa vauhtia hukkuu jonkin verran ulkoradoille. 6 Son’s Line oli Kouvolassa pettymys johtopaikalta, vaikka se kiersi alussa kolmannen kautta sinne. Kiihdytyksen onnistuessa tamma on kuitenkin oikein potentiaalinen menestyksen tavoittelija.

Juoksunkulku: Ainakin numerot 2, 4, 5, 6 ja 7 pystyvät avaamaan liukkaasti ja juoksujärjestystä on paha ennustaa. Ainakin 4 Memphis Minnielle ja 7 Super Starille on hakusessa selkäjuoksu.

Lähtö 7

A – 1 B – 4, 11, 3, 6, 2, 5, 12, 10, 9 C – 8, 7

SUOSIKKI: Vaikka lähtö on kauttaaltaan hyvätasoinen, on 1 North Lexuksen koko matkan johto varsin todennäköinen vaihtoehto. Ruuna on kehittynyt Koivusen tallista joka osa-alueella ja venynyt vastuksen mukaan. Kyseessä on erittäin nopea avaaja, joka pystyy suurella todennäköisyydellä pitämään sisäradalta johtopaikan ja tuskin saa matkalla erityisen kovaa painetta. Viimeksi hevonen juoksi vaihteeksi johtavan takana ja kiri varmaan voittoon.

HAASTAJAT: 4 Questionmark Me voisi tarkan selkäjuoksun jälkeen haastaa jopa tallikaverinsa, mutta kiihdytyksen onnistuminen on isossa osassa, sillä esimerkiksi johtavan rinnalta tai takapareista pärjääminen olisi vaikeaa. 11 Intuto kärsii alati heikoista lähtöpaikoista, mutta menestyy silti mukavasti. Vermossa oi nousi 5. ulkoa viimeisen takasuoran alussa kiriin kolmannelle ja kiersi hienosti. Viimeiset 700 sujuivat 10,8-vauhdilla. Uskallan väittää, että Intuto olisi voittanut, jos olisi kiertänyt 12 Lassic Pointia edestä johtavan rinnalle. Ainakin kengittä jatkaessaan Samuli Innassen suojatti pystynee tässäkin totomatsiin. 3 T.M. Chagall kärsii kiihtyneistä vauhdista, sillä hevosella ei ole erityisesti nopeutta. Nyt ruunalla suunnitellaan etukenkien riisumista ja jenkkikärryistä kilpailemista, mikä voi nostaa suoritustasoa selvästi. 6 Cash No Limit on kova menijä, mutta ei ole kisannut viime aikoina parhaalla tasollaan. Lisäksi ruunan on käytökseltään haastava hevonen.

Juoksunkulku: 1 North Lexus pitää johtopaikan ja 2 Pope ja 9 Mistelle tähtäävät sen kantaan. 5 Leon Coger lienee nopeasti toiselle ilman selkää, mutta 3 T.M. Chagall kiertää sen edelle, jos Leon Cogerilla pystyy ottamaan selän eteen. Joka tapauksessa takahevosten on vaikea tehdä aikaisia ratkaisuja.

Lähtö 8

A – 3 B – 5, 13, 6, 14, 9, 7, 2, 15, 10, 12, 8, 11, 16, 1 C – 4

SUOSIKKI: 3 Kartier on todella kova paatti ja onnistuessaan vaikeasti kukistettavissa. Siihen ei voi kuitenkaan aivan täysin luottaa, sillä hevonen osaa laukata ja ailahdella. Viimeksi Heikki Mikkosen silmäterä oli suorastaan loistava. Se kiersi etusuoralla toiselle ilman selkää eikä antanut kovavauhtisella kirilenkillä vastustajille mitään mahdollisuuksia. Ravatessaan Kartier pystyy kaikilta juoksupaikoilta voittoon ja tuskin kukaan edes koittaisi sisäpuolelta vastata sille.

HAASTAJAT: 5 Morison on erittäin luotettava pelihevonen, sillä se ei floppaa juuri koskaan. Ruunan ongelma on ollut vauhdin puute, mutta se on onneksi saanut kokemuksen myötä lisää vauhtia. Siru Juutisen suojatti on kahdessa viimeisessään kirinyt ulkoradoilla 24-vauhteja. 13 Hexan Voksu joutui viimeksi niinkin kummallisen asian kohteeksi kuin Costellon selkään pitkäksi aikaa pussiin. Ruuna sai kiriluukun sen verran myöhään, että se ei ehtinyt käyttää kaikkia voimiaan. Ilman hokkeja kilpaileminen on hevoselle valtava etu. 6 Villiäijä ei ole hevosena kisan kovin, mutta kisaa loistavassa iskussa ja voisi saada nappijuoksun suosikin takana.

Juoksunkulku: 2 Sakarin ja 6 Villiäijä kisaavat ensimmäisestä keulapaikasta, mutta kumpikin päästäisi jatkossa 3 Kartierin eteensä.

Lähtö 9

A – 10 B – 2, 1, 4, 11, 9, 8, 7, 3, 5, 12, 6

SUOSIKKI: 10 Atupem on lähtönsä suuri suosikki takarivistä huolimatta, sillä hevoselta odotetaan näyttöjä maamme kansainvälisiin kisoihin. Ori palasi Kouvolaan pienen haaverin jäljiltä ja oli heti vakuuttava. Santtu Raitala kierrätti ajokkinsa etusuoralla toiselle ilman vetoapua, josta valjakko jyräsi ilmavaan voittoon. Atupemilla saatetaan tässäkin tehdä ratkaisuja aikaisin. Toisaalta ainakin haastajajoukon kärkinimellä saatetaan vastata Atupemillekin matkalla.

HAASTAJAT: 2 Everest De Ginai avasi kauden loistavasti. Se sai 3. sisältä loppukurvissa tilaa ja kiri pirteästi 4 Wilhelm Nashin kanssa voittomatsiin. Nyt Everest De Ginai saanee ilmavasti keulapaikan, jonka se luovuttaa korkeintaan suosikille. Ori vielä parantanee saatuaan tauolta startin alle eikä voittokaan ole utopiaa. 1 Zigge Silvio laukkasi viimeksi lähtöön ja menetti pelin. Toissa kerralla ruuna olisi voinut haastaa Atupemin paremminkin, jos kuski olisi ymmärtänyt nostaa etusuoralla toiselle ja sitä kautta edellisen selkään. Normaalisti Zigge Silvio pystyisi pitämään Everest De Ginain selän, mutta joku voi päästä väliinkin, jos alussa tällä kertaa passaillaan. 4 Wilhelm Nash kiri Vermossa 2. sisältä niukkaan voittoon. Tässä ruuna tuskin pääsee ainakaan sisäradalle. 11 Jack Vader kiri Vermossa 3. ulkoa viimeiset 700 11,0-vauhdilla, mutta jäi siitä huolimatta ulos kaksarista. Tällä kertaa Samuli Innasen ajokki joutunee aloittamaan loppuvetonsa kovin vaikeista asemista.

Juoksunkulku: 2 Everest De Ginai ottaa ensimmäiset keulat, mutta sen selkään on tunkea. 1 Zigge Silvio on ykkösvaihtoehto 2. sisälle, mutta jos sillä passaillaan 5 Celebrity Lane tai 7 Amaretto Scoop puikkaa johtavan kantaan.

Lähtö 10

A – 1, 5 B – 3, 2, 7, 4, 8, 6, 9, 12, 11

SUOSIKIT: Pronssidivisoonan finaali taitaa olla 75-rivin tasaisin tiukin vääntö kärkisijoista. 1 Lindy Poppins olkoon niukka suosikki, vaikka alkumatkan tapahtumat määrittävät paljon menestysmahdollisuuksia. Kyseessä on reipas avaaja, joka olisi johtopaikan pitäessään paha ohitettava. Tuoreimmassa kilpailussaan ruuna kohosi viimeisellä takasuoralla 3. ulkoa kolmannelle ilman selkää ja piti selässään vaanineen Meritin niukasti takanaan. 5 Pascha Tilly on porukan paras hevonen ja osallistuu onnistuessaan voittokamppailuun. Jari Kinnusen suojatin riskitekijä on kuitenkin tasainen lähtönopeus, jonka johdosta juoksusta saattaa tulla vaikea. Viimeksi hevonen kiri 2. ulkoa ilmavaan voittoon. Sitä ennen ruuna tykitti 5. ulkoa viimeiset 800 10,8-tahdilla. Edes suhteellisen onnistuneen juoksun saadessaan Pascha Tillylla on loistava sauma kärkimatsiin, kunhan se pysyy ravilla.

HAASTAJAT: 3 Arctic Lover on kisan ehdoton ideahevonen, sillä taulu ei tee hevoselle lainkaan oikeutta. Se väläytteli viime kaudella hienoja kirejä, mutta kärsi monesti juoksunkulkujen suhteen epäonnesta. Vuoden avauskisassa ori taas sai makoisan juoksun 9 Aragorn Hossin takana. Arctic Lover parantanee startti alla huomattavasti, koska sen valmisteluja ei päästy ennen Poria hakemaan ihan halutusti. 2 Piedmont kiri Kouvolassa 2. sisältä pirteästi ykköseksi ja saanee tässäkin hyvät tarkkailuasemat kärjen läheltä. 7 Hazelhen Hermes jatkaa hienossa iskussa. Ruuna jää hitaana avaajana häntäjoukkoihin ja menestyssaumat riippuvat paljon matkavauhdista.

Juoksunkulku: 1 Lindy Poppins pystyy torjumaan muut, mutta 6 Ice Wine pystyy kuskin halutessa ohittamaan sen. Jälkimmäisellä saatetaan kuitenkin ottaa alussa kiinni, kun paras terä on ollut hakusessa. Jos Ice Wine ohittaa Lindy Poppinsin, 4 Gute Band voisi olla hakemassa johtopaikkaa. Toki on myös mahdollista, että Lindy Poppins pääsee nousemaan heti toiselle ja sekin voi edetä kärkeen.

Lähtö 11

A – 2, 9 B – 4, 8, 1, 6, 5, 3, 10, 11 C – 12, 7

HUOMIO: Pilvenmäki Specialin voittajapelissä jaetaan 2 000 euron bonus!

SUOSIKIT: Lähtö on pelillisesti varsin kiharainen, mutta karsintojen kovimmalla ajalla voittanut 2 Hightower Comery olkoon loistopaikalta suosikki. Ruuna palasi varsin maltillisten kommenttien sävyttämänä viime kisaan, mutta kiri 3. sisältä loistavalla tyylillä kärkeen. Olli Koivusen ajokki on onnistuneen selkäjuoksun jälkeen kirissä paha pideltävä, mutta sen motivaatio ei välttämättä kestä pitkää kiertämistä ilman selkää. 9 Fastoche Thieben taas on täryjyrä, joka ei mittaa lisämetrejä. Orilla toivotaan varmasti kovaa avausta, ja sillä voi tarvittaessa tehdä matkalla ratkaisuja. Niin kävi karsinnassakin, kun nelivuotias kiersi etusuoralla toisen radan veturiksi ja mursi lopussa 12 Livi Mysteryn vastarinnan helposti.

HAASTAJAT: 4 Justine Case esitti karsinnoissa loistavan kirin. Se taittoi hidasvauhtisessa lähdössä matkaa ihan viimeisenä ja sai kirissä loppukurviin asti hyvää vetoapua. Maalisuoralla Tapio Perttunen nosti suojattinsa aivan ulos, ja tamma ehti vielä keulassa oman juoksun tehneen 11 So Long Suckersin ohi. Justine Case kiersi viimeiset 700 hienosti 11,3-vauhtia. 8 Amazato teki karsinnassa vielä kovemman kirin (700/11,1) ja on kasiradasta huolimatta lähtöön kiinnostava pelihevonen. Donato Hanoverin tytär matkasi hännillä ja

tykitti maalisuoralla mahdottoman tuntuisista asemista kakkoseksi Higtower Comeryn takana. Amazato on menossa isoin askelin oikeaan suuntaan ja voi vaikka voittaa tämän kisan, jos juoksussa on edes hitusen tuuria. 1 Winter Amiral vastasi karsinnassaan keulasta reippaasta matkavauhdista huolimatta voittoon, vaikka 5 Nemea Facade ahdisteli rinnalta rehdisti maaliin saakka. Winter Amiral ei välttämättä ole kyvyiltään kisan kovimpia, mutta asemat ovat loistavat.

Juoksunkulku: 1 Winter Amiral avaa johtopaikalle, josta sillä myös ajettaneen. Radoilta 4-6 ajetaan alussa eteenpäin. 9 Fastoche Thieben lähtee aikaisin ulkoradoille – ainakin jos matkavauhti on rauhallista.

T75, pieni systeemi

I 4 Tähen Toivomus

II 10, 12, 16, 14, 6

III 1 North Lexus

IV 3 Kartier

V 10 Atupem

VI 1, 5, 3, 2, 7

VII 2, 9, 4, 8, 1

125 riviä 0,05 euron panoksella = 6,25 euroa

T75, suuri systeemi

I 4 Tähen Toivomus

II 10, 12, 16, 14, 6, 4, 2, 8, 1, 15, 5, 11

III 1 North Lexus

IV 3 Kartier

V 10, 2

VI 1, 5, 3, 2, 7, 4, 8, 6, 9, 12

VII 2, 9, 4, 8, 1, 6, 5, 3

1760 riviä 0,05 euron panoksella = 88 euroa

DUO, lähdöt 3&4

4 – 4 20%

9 – 4 20%

2 – 4 20%

5 – 4 15%

10 – 4 15%

12 – 4 10%

TROIKKA, lähtö 7

I 1 North Lexus

II 4, 11, 3, 2, 9

III 4, 11, 3, 2, 9, 6, 5, 12, 10

40 yhdistelmää 0,50 euron panoksella = 20,00 euroa

T4, lähdöt 8-11

I 3 Kartier

II 10 Atupem

III 1, 5, 3

IV 2, 9, 4, 8, 1, 6, 5

18 riviä 0,60 euron panoksella = 10,80 euroa

TROIKKA, lähtö 9

I 10, 2

II 10, 2, 1

III Kaikki hevoset

40 yhdistelmää 0,50 euron panoksella = 20,00 euroa

DUO, lähdöt 10&11

1, 5, 3 – 2, 9, 4, 8

12 yhdistelmää 2,00 euron panoksella = 24,00 euroa

TROIKKA, lähtö 11

I 2, 9, 4, 8

II 2, 9, 4, 8, 1

III 2, 9, 4, 8, 1, 6, 5, 3

96 yhdistelmä 0,50 euron panoksella = 48,00 euroa

Parhaat pelikohteet:

***Tähen Toivomus – Pyörylän Paroni (L5)

**Everest De Ginai – Atupem (L9)

**Dizebell Gran (L2)

**Arctic Lover (L10)

**Amazato (L11)

**Capo The Yankee (L4)

**Aarolffi (L1)

*Club Nord Star (L6)

Vihjeet laati: Iivari Ingves