Yksi hevonen on kiinnostukseltaan ylitse muiden Pilvenmäen kauden 2019 avausraveissa. Huippuruuna Juiceman kilpaili viime vuonna vain yhden kerran, ja joutui tämän jälkeen tauolle jalkavamman takia. Juiceman on kuntoutunut aikaisemminkin vakavista jalkavammoista, mutta on ensimmäiseen starttiin toki arvoitus.

Kuva kaviourasta klo 9.00 to 3.1.

 

”Annoin kuskille ohjeeksi, että hevosen pitää olla terve myös startin jälkeen. Nätisti siis ajetaan. Kotona on ajettu 22-vauhtia läpi, ja sen Juiceman meni ihan tuosta vain. Ensimmäistä starttia varten ei ole mitenkään viritelty, joten hevonen on minullekin arvoitus”, valmentaja Henna Haavisto kertoo.

Juiceman starttaa illan seitsemännessä lähdössä, joka on samalla T4-pelin päätöskohde. Rata-arvonta on tasoittanut puntteja entisestään, sillä keulaspesialisti Freelancer on takarivissä. Keulat katsonee nyt Grainfield Fanny mutta sen taistelutahto ei ole parhaasta päästä. Mystic Power on vireessä mutta edellisestä voitosta on aikaa.

Katso Pilvenmäen ravien vihjeet täältä!

Ravintolapalvelut torstain raveissa!

Ravilupauksia kerätään pitkin ravi-iltaa

Pilvenmäellä päästellään torstaina klo 18 alkaen. Luvassa on hyväkuntoinen talvirata, sillä Aapeli-myrsky puhalsi Forssaan mukavat nietokset.