Pilvenmäellä ravataan maanantaina 12.3. toisen kerran vuoden alusta käynnistynyt uusi ravi-ilta Magic Monday, jolloin kaksi ravirataa ajaa vuorotellen ravilähtöjä. Ilta on nopea tempoinen ja on saanut varauksetonta kiitosta niin yleisöltä kuin kilpailijoiltakin, joten tätä vauhdikasta ravi-iltaa on kiva lähteä seuraamaan olit sitten ravien vasta-alkaja tai kokenut konkari. Pilvenmäen Magic Monday raveissa vietetään Naisten Iltaa ja ohjelma on räätälöity heille, mutta toki kaikki ovat tervetulleita raviyleisöön. Sisäänpääsy on ennakkoon ilmoittautuneille naisille ilmainen.

Women’s Magic Monday -raveihin on sisäänpääsy ilmainen ohjelmaan osallistuville ja ennakkoon ilmoittautuneille naisille. Ilmoittautuminen iltaan ei sido osallistujaa ostamaan mitään, ravintolassa on A-oikeudet ja mahdollisuus nauttia lähiruokapainotteisista A la Carte-annoksista.

 

Arvokkaita pääpalkintoja osallistujien kesken

Hyvän ruuan, juoman ja pelailun merkeissä soljuvan illan lisäksi illan aikana arvotaan lahjakortteja ja huikeita pääpalkintoja. Illan arvokkain setti on Hannun Kellon lahjoittama 614 euron arvoinen Lumoava Päivätär-korusetti, johon kuuluu kaulakoru, käsikoru ja korvarenkaat. Toisena pääpalkintona on muuttumisleikki, johon sisältyy monipuolinen muuttumisleikki-paketti. Kaikki palkinnot arvotaan tapahtuman aikana ilmoittautuneiden kesken ja luovutetaan voittaneelle. 

Ilmoittautuminen (klikkaa)

Ilmoittautuminen on ilmainen ja sisältää ilmaisen sisäänpääsyn, käsiohjelman, illan ohjelman ja alkumaljan. Oma kustanteisesti voi nauttia ravintolan tarjoiluista.

Ravintolapalvelut

 

Aikataulu

klo 17 Ravintola Valtikka avautuu

klo 18 alkumaljojen kohotus & tutustumista raviurheiluun raviemäntien, huippuohjastajien sekä pelaajien avustamana

Illan aikana pöytäkunnittain ravipelikilpailu, jossa voittanut pöytäkunta saa omakseen osuuden Raviliiga-Eemelistä

klo 20.50 Viimeinen ravilähtö 

 

Lisätietoa

Magic Monday-konsepti tuo raviradan palveluihin myös muutoksia ja silloin pääkatsomorakennus on ainoastaan kolmannen kerroksen Ravintola Valtikan osalta avoinna. Ravintola Valtikan lisäksi alueella palvelee ravinaisten makkaragrilli sekä tallikahvio.