Syyskokouksesta vanhoja ja uusia kasvoja hallitukseen

Forssan Seudun Hippos ry:n syyskokous pidettiin keskiviikkona 20.11. klo 18.30 alkaen. Kokouksessa käsiteltiin toimintasuunnitelma, talousarvio vuodelle 2020 ja valittiin uusia hallituksen jäseniä neljä kappaletta. Vuonna 2021 järjestettävien Kuninkuusravien valmistelutöiden tilanteesta keskusteltiin kokouksen ohessa.

Hallituksesta erovuoroisina olivat Jaana Lähteenkorva, Isto Mäki-Tulokas ja Erkki Virtanen. Erovuoroiset olivat kiinnostuneita jatkamaan eikä muita ehdokkaita ollut, joten ehdotetut valittiin jatkokaudelle. Kokouksessa valittiin myös yhdeksi vuodeksi kesken 3-vuotisen hallituskauden hallituspaikalle uusi hallituksen jäsen. Tähän vuoden mittaiseen paikkaan ehdotettiin nykyistä Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtaja Maria Jokista, eikä vastaehdokkaita asetettu, joten Maria Jokinen valittiin.

Hallitus järjestäytyy tammikuussa 2020, ensimmäisessä kokouksessa. Hallituksessa ovat ensi vuoden alusta lähtien, uusien jäsenten lisäksi Iivari Ingves, Ilkka Nisula, Menna Rantala, Matti Uutela ja Juha-Pekka Vilkman. Hallituksen rinnalla toimivat kiihtyvällä tahdilla myös Kuninkuusravien käytännön järjestämisvastuuta kantavat toimikunnat, joita on tällä hetkellä kuusi kappaletta markkinoinnista ravintolatoimintaan.

Pilvenmäki on mukana Heppa-järjestelmän yhteyteen kehitetystä osallistumismaksujen perintäjärjestelmässä ja osallistumismaksujen perintä (10e/hevonen) käynnistyy vuoden 2020 alusta. Hevosurheilualueita kehitetään vielä loppuvuoden aikana hiittisuoran Forssan puoleiseen päähän tulevan kiertolenkin, varikkoalueen valaistuksen sekä katosten kunnostamisen osalta.

 

Pilvenmäen loppuvuosi on vauhdikas

Pikkujouluravit pe 22.11. klo 18.30 (vielä ravintolaan mahtuu!)

Kaikki Mukaan Kuninkuusraveihin 2021 -info la 23.11. klo 13-14

Ideariihi vuodesta 2020 la 23.11. klo 14-16

Itsenäisyyspäivän ravit pe 6.12. klo 18

Lauantain Lounasravit la 14.12. klo 14

Magic Monday ma 16.12. klo 18

Vuoden päätös ravit ti 31.12. klo 18

 

Lisätietoja,

puheenjohtaja Isto Mäki-Tulokas, p. 040 5051 554, i.makitulokas@gmail.com 

toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 0503018258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi