Muutoksia Pilvenmäellä koronaviruksen myötä

Ravikilpailut Suomessa on peruttu ajalla 18.3. – 12.4.2020 ja Forssan viimeiset ravit ennen taukoa ravattiin maanantaina 16.3. Tällä hetkellä tiedossa olevan tauon kesto 12.4. asti, tarkoittaa sitä, että Forssassa seuraavat ravit ajetaan perjantaina 17.4. Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti ravit ajetaan toukokuun loppuun kuitenkin ilman yleisöä. Ensimmäiset ravit yleisön kera tämän hetken tiedon mukaan ravataan keskiviikkona 3. kesäkuuta – Kuuman keskiviikon tahtiin. Toivottavasti tehdyt linjaukset sekä määräykset auttavat meidät tässä asiassa eteenpäin ja pääsemme nykyisen tiedon pohjalta kohti tulevaisuutta.

Koronaviruksen aiheuttamia sopeuttamistoimenpiteitä tehdään tarpeen vaatiessa tulevaisuudessa lisää, mutta tällä hetkellä Pilvenmäen henkilökunta on kokonaan tai osa-aikaisesti lomautettuna. Hevosurheilualueita hoidetaan toistaiseksi arkipäivisin kerran päivässä. Valmentajille pyritään takamaan mahdollisuus hevosten valmentamiseen toistaiseksi mainituilla toimenpiteillä. Ratavalmentajat ovat yhteishengessä päättäneet auttaa toisiaan hevosten perustarpeiden täyttämisessä, mikäli alueen tallinpitäjien terveys ei nopeasti muuttuvassa tilanteessa anna tähän mahdollisuutta.

Pilvenmäen toimisto ei ole avoinna, mutta satunnaisesti vastaamme sähköposteihin ja toimiston puhelimeen p.050 372 1906. Toimistotiloissa ja etänä on osittain lomautetun toiminnanjohtajan lisäksi kaksi Hämeen ammattikorkeakoulun hevostradenomi-opiskelijaa, jotka suorittavat Pilvenmäelle opintojaan edistävää trainee-jaksoa. Katseet Pilvenmäen toiminnassa käännetään loppuvuoden raveihin, muihin tapahtumiin sekä raviradan strategian kehittämiseen.

Pilvenmäki noudattaa raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestön Suomen Hippoksen sekä Suomen valtion määräyksiä ja ohjeita toiminnassaan.

Toivomme kaikilta ymmärrystä muuttuneeseen tilanteeseen ja kiitämme jo tässä vaiheessa henkilökuntaa, raviradan valmentajia, yleisöä sekä yhteistyökumppaneita ymmärryksestä ennalta-arvaattomassa tilanteessa.

Lisätietoja toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 0503018258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi