Pilvenmäen lähiruokalounaspalvelun toiminta- ja hygieniaohjeet

Tilaukset viimeistään edeltävänä päivänä klo 12 mennessä, nouto on avoinna klo 11-13.30  ja kuljetusasiakkaille kuljetukset suoritetaan klo 11-13.30.

Tilauksen yhteydessä pyydämme lisätietokenttään lisäämään tiedot toivotusta kuljetusajasta/ noutoasiakkaille arvioidusta noutoajasta.

 

Nouto-osoite: Pilvenmäen raviradan pääkatsomo, Pilvenmäentie 7, 30420 Forssa

 

Lounaspakkaus

– lounas valmistetaan samana päivänä tuoreista raaka-aineista Pilvenmäen raviradan keittiössä.

– lounas on pakattu lämpimänä kertakäyttöiseen pakkaukseen, jonka saa laittaa mikroon.

– lounaspakkauksen voi kierrättää pahvinkierrätyksessä tai erottaa materiaalit helposti toisistaan ja kierrättää ne omina jakeinaan.

lisätietoa pakkauksen valmistajan tuotteista

 

Hygieniaohjeet

Pilvenmäen henkilökunta keittiö ja kuljetuspalvelu

– henkilökuntamme sitoutuu noudattamaan raviradan omavalvontasuunnitelmaa sekä yleisiä ja päivittyviä ohjeistuksia hygieniavaatimustason noudattamiseksi

– kukaan henkilökunnasta ei saavu kipeänä tai flunssaoireisena töihin (olemme rakentaneet varahenkilöketjun yllättävien sairastapausten varalle)

– lounas kuljetetaan lämpölaatikoissa asiakkaalle

 

Kotiin kuljetuksen asiakkaat

– varaathan rahan valmiiksi (käteisen tai pankkikortin), jos et ole maksanut ostosta verkossa (saadaan verkkomaksu auki 23.3. alkavalla viikolla)

– lähtökohtaisesti kuljetuspalvelun työntekijä ojentaa lounaan kynnyksen yli ulko-ovella, tarvittaessa ruoka-annos voidaan tuoda asiakkaan sisälle pöydälle (esim. jos asiakas on liikuntarajoitteinen)

 

Noutoasiakkaat

– etukäteen varattujen/maksettujen lounaiden noutaminen onnistuu Pilvenmäen pääkatsomon alakerran kahviosta

– varaathan rahan valmiiksi (käteisen tai pankkikortin), jos et ole maksanut ostosta verkossa (saadaan verkkomaksu auki 23.3. alkavalla viikolla)