Infoa Pilvenmäen lauantain raveihin osallistuville

Pilvenmäen seuraavat ravit juostaan lauantaina 13.6. Ravit juostaan yleisörajoituksin ja varikkoalueelle saavat saapua toimihenkilöt, hevosten hoitajat ja valmentajat, autonkuljettajat, ohjastajat sekä median edustajat. Varikko- ja yleisöalueen välillä ei sallita henkilöliikennettä. Olemme koonneet oheiseen listaan tällä hetkellä tiedossa olevat poikkeusjärjestelyt lauantain raveihin. Ravit alkavat klo 17.

 

Poikkeusjärjestelyt Pilvenmäellä keskiviikon raveissa

-voilokit noudetaan ja palautetaan sisäänkirjoituksen edessä olevalta aidalta

-osallistujia velvoitetaan suorittamaan osallistumismaksunsa etukäteen – (https://osallistumismaksu.fi/)

-hevosten kenkä- ja jenkkikärrytiedot päivitettävä lähtökohtaisesti ilmoittautumisen yhteydessä Heppaan tai ennen raveja Oma talliin (voit soittaa muutoksen myös raviradan toimistoon p. 050 372 1906). Kenkä- ja kärryinfoa varten lisätty piste myös sisäänkirjoituksen eteen.

-wc-tilat käytössä sisäänkirjoituksessa, pesupaikan läheisyydessä sekä vanhan varustekaupan tiloissa (sisäänkirjoituksen rakennuksen toinen pääty)

-ohjastajia suositellaan vaihtamaan ajovarusteet ulkona (yksittäin käytettävissä myös kahta sisäänkirjoituksen pukutilaa)

-tallikahvio palvelee takeaway-periaatteella (tarjolla kahviopalvelut, pizzat) ja toimitukset kulkevat myös katoksille

-raveihin pääsevät: ohjastajat, valmentajat, hoitajat, autonkuljettajat, toimihenkilöt ja median edustajat

-yleisö- ja varikkoalueen välillä ei kulku ole sallittu

 

 

Yleisinfo

Kaikkien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Ei edes vaikka olisi vain lieviä oireita. Riskiryhmiin kuuluvia suositellaan harkitsemaan paikalle tuloa. Järjestyksenvalvojat valvovat tapahtumaa ravialueella.

 Muista käsihygienia!
 Suojaa suusi, kun yskit tai aivastat
 Muista pitää tarvittava välimatka muihin ihmisiin
 Ei saa missään tilanteessa kokoontua yhteen
 Ensiapujärjestelmä ja järjestyksenvalvonta toimii alueella normaalisti

Median akkreditointi poikkeusoloihin valmisteleviin ravikilpailuihin
Ravikilpailuihin saapuvia median edustajia pyydetään ilmoittautumaan sähköpostitse raviradan toimistolle (info@pilvenmaki.fi). Ilmoittautuessa pyydetään kertomaan media, jota toimija edustaa. Raveissa on myös mahdollista tehdä haastatteluita turvaetäisyydet huomioiden.

Valokuvaajien ja tv-kuvaajien saapuminen ravikilpailuihin on akkreditointikäytäntöä noudattaen mahdollista, ja kuvaaminen on sallittua tallialueella sekä maalisuoralla turvaetäisyydet huomioiden. Medialle ei järjestetä erillisiä työskentelytiloja.

 

Lisätiedot Pilvenmäen ravirata

Elina Hirvonen, toiminnanjohtaja, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi, p. 050 3018 258