Ajankohtaista

Pilvenmäki hakee ratamestaria työsuhteeseen

Pilvenmäen ravirata on panostanut merkittävästi Pilvenmäen hevosurheilualueiden kehittämiseen kuluneina vuosina. Vuonna 2022 ajettavat Kuninkuusravit ja kuluneen vuoden sekä ensi vuonna näköpiirissä olevat entistä tiukemmat taloudelliset haasteet pakottavat tekemään muutoksia hevosurheilualueidenhoidon kokonaisuuteen. Hevosurheilualueiden hoitaminen on viimeisimmäksi ostettu yrittäjäkaksikolta ja Forssan Seudun Hippos ry:n hallitus on päättänyt lopettaa nykyisen sopimuksen, yhteistyötä yrittäjien kanssa tarpeen mukaan jatkaen. Kustannusrakenteen tasapainottamiseksi ja suunnan muuttamiseksi Forssan Seudun Hippos ry avaa haettavaksi ratamestarin toimen.

Ratamestarin tehtävään haetaan ma 31.8.2020 mennessä avoimilla hakemuksilla henkilöä, joka haluaa kehittyä ratamestarina, pystyy ottamaan vastaan palautetta ja ottaa vastuun monipuolisen tehtäväkentän itsenäisestä hoitamisesta. Ratamestarin töiden ohessa toivomme henkilöltä löytyvän intoa ja tarmoa kiinteistöjen kunnostushommiin, eikä koneiden korjaustaidostakaan ole kuin hyötyä. Ratamestari toimii toiminnanjohtajan alaisuudessa Forssan Seudun Hippos ry:n palkkaamani työntekijänä.

Pilvenmäen hevosurheilualueet käsittävät 2,8 kilometrin mittaisen metsälenkin ja hiittisuoran sekä raviradan, jolla järjestetään noin pari kertaa kuukaudessa viralliset toto-ravit sekä parisen kymmentä  harjoitusravipäivää vuosittain. Pilvenmäelle haetaan ratamestaria tositarkoituksella vakavissaan hommia tekevään porukkaan – iloa ja naurua unohtamatta. Haastattelut ratamestarihakijoiden osalta aloitetaan jo hakuaikana, joten ei ole syytä jäädä odottamaan oman hakemuksen kanssa hakuajan loppuun. Tehtävä voidaan täyttää hakuajan aikana sopivan henkilön löytyessä tehtävään.

Alueen valmentajien ja Forssan Seudun Hippos ry:n hallituksen sekä johdon välinen palaveri hevosurheilualueidenhoidosta järjestetään torstaina 20.8. klo 15 pääkatsomon alakerran kahviossa.

Lisätietoja ja hakemukset palkkatoiveineen ma 31.8. mennessä toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 0503018258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi

 

Kysely – Pilvenmäen hevosurheilualueita käyttäneille, myös ravikävijöille!

Pilvenmäen raviradalla ollaan kevään ja kesän aikana pohdittu tulevaisuuteen tähtäävää strategiaa toiminnalle ja yhtenä olennaisena kohteena on hevosurheilualueiden kehittäminen. Hevosurheilualueet käsittävät Pilvenmäellä raviradan, varikkoalueen, hiittisuoran ja metsälenkin. Olemme rakentaneet selkeän ja lyhyen kyselyn, jolla haetaan perspektiiviä nykytilanteeseen sekä vinkkejä tuleviksi kehityskohteiksi. Haemme perspektiiviä nykyiseen hevosurheilualueiden hoitoon sekä toimivuuteen – eli niin toimivia tai ei toimivia juttuja toivotaan kyselyn vastauksissa löytyvän.

 

Kysely hevosurheilualueiden käyttäjille – klikkaa auki!

Pilvenmäki Specialin karsinnat alkavat

 

Miss Maverick voitti kevään 2019 Pilvenmäki Specialin ja voitti napsahti kotiradan hevoselle sitten vuoden 2006, jolloin voiton otti Rhythm Bones.

 

Ravisuomessa ei ravattu huhti- ja toukokuussa, jolloin Forssan Pilvenmäellä piti kilpailla Pilvenmäki Specialin finaalipaikoista ja kilpailun finaalista. Pilvenmäen lisäksi karsintalähtöjä on muutaman vuoden aikana ravattu sekä Kuopiossa, että Oulussa. Kun ravien ajaminen kesäkuussa käynnistyi selvitettiin mahdollisimman hyviä mahdollisuuksia tarjota ilmoitetuille hevosille oikeus karsia kaikilla paikkakunnilla ja järjestää finaalille paikka arvoiseensa kohtaan kalenterissa. Finaali ajetaan lauantaina 29.8. Pilvenmäen syksyn ykkösraveissa ja karsintalähdöt 18.8. tiistairaveissa. Kuopiossa karsintalähtö juostaan tiistaina 11.8. ja Oulussa maanantaina 10.8.
Pilvenmäki Specialin karsinnat sekä finaali aiheuttaa päällekkäisyyden vuoden 2020 Derbyn karsintojen kanssa ja Forssan Seudun Hippos ry:n hallitus onkin päättänyt palauttaa suoritetun osallistumismaksun Derby-karsintaan osallistuvan ja Pilvenmäki Specialin karsinnoista poissaolevalle hevosen omistajalle. Pyyntö Pilvenmäki Specialin vuoden 2020 osallistumismaksun palautuksesta tulee osoittaa Pilvenmäen raviradan toimistolle Derby-karsintapäivän osallistumisen todentamisen jälkeen.
Pilvenmäki Special Consolation lähtö 2020 Pilvenmäki Specialiin osallistumisoikeuden omaaville hevosille juostaan perjantaina 28.8. Osallistumisoikeus Consolation lähtöön on kaikilla hevosilla, jotka ovat lunastaneet osallistumisoikeuden Pilvenmäki Specialiin vuodelle 2020.

Lisätietoja/maksulistan epäselvyydet: toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 0503018258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi

Pilvenmäki Specialin kunniataulukko & säännöt

 

Pilvenmäki Specialiin maksetut hevoset

1 Albino Esker
2 Amazing Tycoon
3 Arctic Fun
4 Arctic King
5 Ashley Man
6 Barbossa Beyonce
7 Bearway
8 Bello Ragazzo
9 Boss Birdland
10 BWT Ellospank
11 Cameleo Press
12 Cankus Xport
13 Can’t Buy Me Love
14 Capesake
15 Castle In The Sky
16 Chapitre Un
17 Chocolamin
18 Classic Guy
19 Club Nord Yankee
20 Clueless Fighter
21 Combatant Motion
22 Countess Zolletta
23 Cover Princess
24 Demoiselle Crane
25 Demon A.F.
26 Downshifter
27 Easy Ri
28 Ego Hoss
29 Extrem Brodde
30 Fabrice Web
31 Fantome Journey
32 Felix Journey
33 Fiona Norr
34 Flaviano
35 Forgetmenot Sisu
36 Formytwin Sisu
37 Glenne
38 Golden Photo
39 Goncourt Dairpet
40 Grainfield Emma
41 Halia Web
42 Harmicrobot Tinker
43 Heat of Dynamite
44 Helen Is Her Name
45 Honey Bee Web
46 How High The Moon
47 Ida Luxi
48 Ilos Silmarillion
49 Imakeituptothesky
50 Iraklis
51 Isiah Boko
52 Jetset Vice
53 Joe’s Monkey Man
54 Lake’s Bella
55 Laurila’s Gimli
56 Lush Life
57 Madame D’Amour
58 Magnifique Elise
59 Makeadreamcometrue
60 Makemake
61 Manana
62 Marcos Gallon
63 Mas Calypso
64 Maze Match
65 Mercedes Match
66 Minnie Windcape
67 Miss Abbey Road
68 Mister Cannon
69 Motivated Second
70 Mr Noon
70 My Queen Hunter’s
71 Night Guard
72 Nothing Else
73 Notorious Nova
74 Off Course
75 Orvar Iver
76 Outlander
77 Phoenix River
78 Proud Angelique
79 Pt’s Silly Billy
80 Quattro Point
81 Quick Diablo
82 Quickatore
83 Raindance Maggie
84 Rallston
85 Rarity Red
86 Rehab
87 Rhapsody Point
88 Rim Bay Orchid
89 Rocktown Inspector
90 Rose Stahl
91 Santos Brave
92 Si Lucky
93 Silenos Clearsky
94 Skyfall Shine
95 Tagquer
96 Tomorrow’s Hope
97 Tzubodai
98 Vertigo Lux

Tammavaltikkaan jaettiin sarja kutsuja

Tammavaltikka palaa tänä vuonna ainakin osittain liki neljäkymmentä vuotta vanhaan kahden osalähdön kilpailun muottiin. Pilvenmäen syksyn pääpäivää on tarkoitus jatkossakin kehittää vastaamaan entistä paremmin tulevaisuuden haasteita ja nostamaan esille parhaita lämminverisiä tammoja.  Tämän vuoden Tammavaltikassa tammat kilpailevat kaksipäiväisessä tapahtumassa molempina päivinä yhden osalähdön – perjantaina 1640 metriä ja lauantaina 2640 metriä. Tammavaltikan voittaja ratkeaa molemmista osalähdöistä muodostuvan kokonaisaikojen vertailussa – nopeimman kokonaisajan saavuttanutta tammaa juhlitaan sankarittarena. Osalähtöjen ykköspalkinnot on 7 500 ja pääkilpailun ykkösellä jaetaan 15 000 euroa, voittaessaan molemmat osalähdöt ja näin ollen kokonaiskilpailun on voittajalla mahdollisuus kuitata 30 000 euroa voittorahoja. Kutsuihin vastattiin myöntävästi viiden hevosen taustajoukkojen suunnalta heinäkuun loppuun mennessä.

Tammavaltikka on neljävuotiaiden ja vanhempien lämminveritammojen odotetuin kilpailu, jossa perinteisesti Suomen parhaimmat tammat ottavat mittaa toisistaan. Useana vuonna kilpailuun on osallistunut myös Ruotsista hevosia, joiden taustalta on monesti löytynyt suomalaiskytkös. Ensimmäisenä Tammavaltikkaan tänä vuonna kutsuttiin koko ajan vahvoja näyttöjä antanut ja Pilvenmäellä lauantaina 13.6. tammalähdössä suosikkina loistanut Selene Lune. Turkulaisesta Harri Koivusen menestystallista tulevan tamman omistaja on Apollo Holding Oy ja hoitaja Elli Haulivuori.

Tammavaltikka-kutsuun ovat tänä vuonna 30.7. mennessä tavoitettujen hevosten taustajoukkojen osalta Selene Lunen lisäksi vastanneet Vermossa keskiviikkona 29.7. Tammatähdessä säväyttänyt Valmennustoimisto Tyynelä Oy:n omistama, Tapio Perttusen valmentama ja Noora Lahden hoitama Dream Girl. Tämän hetken spekulaatioissa tämä on yksi mielenkiintoisimmista uusista tammahuipun tavoittelijoista tämän vuoden kilpailussa.

Lokakuussa 2019 5-vuotiaiden Euroopan mestaruuden voittanut Stonecapes Queila Christa Packalenin valmennustallista on vastannut myös myöntävästi kutsuun. Stonecapes Queilan omistaa Susanna Packalen ja tamman hoitaja on Iida Lind.

Viime vuoden Tammavaltikan kolmonen Stoneisle Ocean on yksi kutsun saaneista ja  valmentaja Isto Kuisma on näyttänyt vähintäänkin vaalean vihreää valoa osallistumiseen suhteen. Tämän vauhdikkaan tamman omistavat yhdessä Ravitalli Isto Kuisma ja Saloniemi Jari.

Oman kutsunsa ansaitsee eittämättä viime syksyn kirkkain tammavalio – vuoden 2019 Tammavaltikan voittaja Willow Pride, joka oli erityisesti viime kaudella suvereeni tammojen kohdatessa toisiaan. Tänä vuonna koronatauon jälkeen tämä tamma ei ole ollut totutun ylivoimainen, mutta valmentaja Markku Nieminen oli luottavainen tamman kanssa kääntäessään tosissaan katseita kohti elokuun viimeistä viikonloppua. Willow Priden omistaa I.M.T. -Talli Oy ja tamman hoidosta vastaa Noora Tuula.

Tammavaltikkaan kutsutut

(klikkaamalla hevosen nimeä, näet lisäinfoa hevosesta Heppa-järjestelmän kautta)

Dream Girl 

Selene Lune

Stonecapes Queila

Stoneisle Ocean

Willow Pride

Tammavaltikka kilpaillaan Pilvenmäen kaksipäivisessä tapahtumassa elokuun viimeisenä viikonloppuna – pe 28.- la 29.8.

Uudistuneen Tammavaltikan säännöt sekä kunniataulukko (klikkaa ja tutustu)

Julkaisemme kutsuttuja tammoja, kun saamme vahvistuksia kutsun vastaanottamisesta tulevina viikkoina. Ohjeistuksia tapahtumaan osallistumisesta sekä infoa tapahtumasta kokonaisuudessaan asiakkaille mm. ravintolapaikkojen osalta päivitetään ma 3.8. alkavalla viikolla.

Pilvenmäki Special finaali juostaan myös lauantaina 29.8. koronan vuoksi siirrettynä – lue lisää

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 0503018258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi

C-ajolupakurssi vaikuttaa radan käyttöön

Pilvenmäellä käynnistyi sunnuntaina 12.7. C-ajolupakorttikurssi. C-ajolupakorttikurssilla perehdytään monipuolisesti raviohjastajan tehtäviin ja yksi olennainen osa kurssia on volttaus- ja ajoharjoittelu kilpailutilannetta varten. Pilvenmäen ravirata on suljettu C-ajolupakorttikurssin ajoharjoitusten ajan (portti suljettu silloin kun ryhmä radalla) tiettyinä päivinä.

Ajoharjoituksia radalla/ravirata lähtökohtaisesti suljettu

ma 3.8. klo 18
ma 10.8. klo 18
pe 14.8. klo 16.30-19 loppukoe
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lisätietoja: toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 0503018258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi

Yleisön ohjeet Pilvenmäen raveihin 17.7.

Yleisörajoituksia noudattaen otamme perjantain 17.7. raveihin enintään 450 henkilöä. Yleisöksi raveihin saapuva voi varmistaa paikkansa ennakkoon ilmoittamalla tulostaan oheisen linkin ilmoittautumislomakkeen kautta. Noin puolet lipuista jätetään portille, joten yleisöksi raveihin saapuvan on mahdollista päästä ilman ennakkoilmoittautumista sisälle. Pilvenmäen ravirata noudattaa annettuja ohjeistuksia ja sääntöjä sekä suosituksia yleisön osalta, otamme ennakkoilmoittautumisten kautta 200 henkilöä ja suoraan portilta enintään 250 henkilöä raveihin. Koelähtö juostaan klo 17.00, ponilähdöt klo 17.35 ja klo 17.45 ja ravien ensimmäinen lähtö klo 18.07.

 

Ennakkoon raveihin ilmoittautuminen on avoinna perjantaihin 16.7. klo 12 asti ja sen jälkeen mahdollisesti vapaana olevat paikat luovutetaan portilla lisäpaikkoina. Yhteensä yleisöä tapahtumaan otetaan enintään 450 henkilöä.

Linkki ilmoittautumiseksi ravien lauantain 17.7.  yleisöksi – klikkaa ja ilmoittaudu!

Tiedoksi yleisöön saapuville

-yleisön edustajille pätee samat ohjeistukset kuin ravien toimihenkilöille – jos tunnet itsesi yhtään kipeäksi et ole tervetullut tapahtumaan. Suosittelemme myös riskiryhmään kuuluvia seuraamaan ravit etänä muiden lähetyskanavien kautta

-yleisö lasketaan toimihenkilöiden toimesta sisääntulon yhteydessä ja pääsisäänkäynnistä voidaan päästää sisälle enintään 450 yleisön edustajaa

-yleisön edustaja saa halutessaan seurata raveja yleisöalueelta, myös omasta autostaan käsin (ns. autokatsomosta)

-pyydämme yleisönä raveihin osallistuvaa maksamaan suoraan Forssan Seudun Hippos ry:n tilille vapaaehtoisen pääsymaksun (Forssan Seudun Hippos ry; FI44 4327 0010 1022 73, summa 5e/hlö/muu haluamasi summa, viesti: pääsylippu 17.7.)

-alueelle on sijoitettu väljästi pöytiä ja tuoleja, mutta voit ottaa myös oman penkkisi tai retkituolisi mukaan

-alueella on avoinna alakerran kahvio, toto-halli, terassin myyntipiste ja makkaragrilli) (kahvi,virvokkeet, olut,siideri, lonkero, pizza, makkara)

-ravintolakatsomo on suljettu heinäkuun raveissa

– HUOM! Toto-myynti kahdella pelikoneella toto-hallissa (pelaaminen onnistuu myös veikkaus.fi-sivujen kautta)

-yleisöalueelta tallialueelle tai päinvastoin ei ole kulkua tapahtuman aikana, portit alueiden välillä on suljettu ja sallitaan vain toimihenkilöliikenne

-pyydämme kunnioittamaan yleisön osallistuja annettuja ohjeistuksia oman ja toimihenkilöidemme turvallisuuden takaamiseksi

 

 

Lisätietoja – toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 0503018258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi

REKRY – Kokki Pilvenmäelle

Pilvenmäki on panostanut monipuolisesti toiminnan kehittämiseen ja jatkossakin ravintolapalvelut ovat tärkeä osa kehittyvää toimintaa. Pilvenmäki hakee osa-aikaista kokkia monipuolisiin ravintola-alan tehtäviin raveihin sekä muihin tapahtumiin sekä pitopalvelun puolelle. Ravintolassamme on panostettu monipuolisesti lähiruokaan ja itse tekemiseen, joiden parissa aikaisemmin tehdyt työt nähdään eduksi uuden kokin työhistoriassa.

Haemme ravintolaporukkaan kokkia, joka hallitsee tarvittaessa myös hallinnollisia tehtäviä sekä henkilökunnan ohjausta ja esimiestehtäviä, sekä kykenee ottamaan vastuuta Pilvenmäen monipuolisessa toiminnassa omasta tontistaan.

Pilvenmäki luottaa tulevaisuudessakin vahvasti lähiruokaan ja itse tekemiseen ravintolapalveluiden osalta. Ravintolapalveluiden kehittäminen tapahtuu jatkossakin niin tapahtumien, arkipäivien palveluiden kuin pitopalvelunkin puolella.

Hakemukset pe 10.7. mennessä palkkatoiveineen (mahdollista tehdä myös yrityksen kautta). Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja hakemukset: ravintolapäällikkö Johanna Hirvonen, ravintola@pilvenmaki.fi, p. 050 372 1913

C-ajolupakurssi heinäkuussa

C-ajolupakurssi järjestetään Pilvenmäellä heinäkuussa

Kurssikerrat ovat pääsääntöisesti viikonloppuisin. Kun kurssin toteutuminen on varmaa ilmoitetaan ilmoittautuneille kurssipäivien tarkemmat kellonajat, viikolla järjestettävät kurssikerrat ovat iltaisin.

Hinnasto

C ja mC -ajolupa, pääsykoe

  60 €

C- ja mC -ajolupa, kurssimaksu

285 €

Loppukokeen uusinta

  35 €

Vastuuvalmentajakoulutus/hlö (pe 7.8.)

  60 €

B-ajolupa, tentti

  58 €

Kurssipäivät

pääsykoe ja 1.kurssikerta 12.7. klo 13-17

kurssipäivät 15.7., 17.7., 19.7., 25.7., 26.7., 7.8., 8.8. & 9.8. (klo-ajat ja loppukokeen aikataulu tarkentuu myöhemmin)

Vastuuvalmentajakoulutus ja mahdollisuus suorittaa vastuuvalmentajakoe pe 7.8.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen korttikurssille ke 8.7. mennessä – elina.hirvonen@pilvenmaki.fi / lisätietoja p. 0503018258

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita: nimi, ikä, puh.nro, sähköpostiosoite (lähtökohtaisesti viestitään sähköpostin kautta), osoitetiedot, kurssihevosen nimi ja rekisterinumero.

 

C-ajoluvan myöntämisen edellytykset
Yleiset edellytykset
 vähintään 16 vuoden ikä. Kurssin voi aloittaa 6 kk ennen kuin täyttää 16 vuotta, mutta ajolupa tulee voimaan, kun hakija täyttää 16 vuotta. Hakijan täytyy olla Suomen kansalainen.

 pääsykokeen hyväksytty suorittaminen. Pääsykokeessa tarkastetaan, että hakijan taidot hevosen käsittelyssä ja valjastuksessa ovat riittävät kurssin suorittamiseksi turvallisuusnäkökohdat huomioiden.
 kurssiohjelman mukaisille luennoille osallistuminen (vähintään 3 luentokertaa), sekä osallistuminen vähintään yhteen (1) ilman hevosta suoritettavaan ajoharjoitukseen ja
vähintään neljään (4) ajokertaan hevosen kanssa. Poissaolot on sovittava erikseen.
 kurssilla käytettävän hevosen tulee olla toimiva. Hevosella (lv/sh) ei tarvitse olla kilpailuoikeutta voimassa (yli-ikäiset voivat osallistua). Myös B-ponilla voi osallistua kurssille, tällöinkin kurssilaiselle myönnetään C-ajolupa.
 kirjallisen loppukokeen ja käytännön kokeen hyväksytty suorittaminen.
 kurssimaksujen ja ajolupamaksun suorittaminen

Tammavaltikka palaa kahden osalähdön kilpailuksi – siirretty Special finaali osaksi päätapahtumaa

Vuodesta 1973 Forssan Pilvenmäellä ajettu lämminveritammojen suurkilpailu Tammavaltikka juostaan elokuun viimeisenä viikonloppuna taas kaksipäiväisenä. Viidenkymmenen vuoden historian jälkeen Tammavaltikka palaa osittain juurilleen ja on yksi osa Pilvenmäen kehittämisstrategiaa, joka tullaan julkaisemaan vuoden 2020 aikana. Tammavaltikan tähdittämä viikonloppu tulee olemaan Pilvenmäen ravivuoden tärkein tapahtuma ja tänä vuonna siihen liittyy odotettu neljän kilometrin kovimpien suomenhevosten koitos Pilvenmäki Maraton sekä keväältä koronan vuoksi peruutettu Pilvenmäki Special.

 

Tammavaltikka juostiin kahden osalähdön kilpailuna lähes 40 vuoden ajan, kunnes 2007 päätettiin muuttaa pelkästään maililla kilpailtavaksi ja nyt viimeiset viisi vuotta paras tamma on kruunattu 2140 metrin matkalla. Tammavaltikka palaa alkuperäisille juurilleen ja tammat mittelevät parasta kokonaisaikaa tavoitellen paremmuudeestaan – perjantaina 1640 metrin matkalla ja lauantaina 2640 metrin taipaleella. Osalähtöjen ja kokonaiskilpailun voittajatamman on mahdollisuus kuitata 30 000 palkintoeurot. Tammavaltikka on kutsukilpailu 4-vuotiaille ja vanhemmille lämminveritammoille ja vuoden 2020 Tammavaltikan voittaja on nopeimman kokonaisajan saavuttaja.

 

Kokonaiskilpailussa kokonaisaikojen paremmuusjärjestyksessä palkitaan viisi parhaan kokonaisajan saavuttanutta tammaa (15 000 – 7500 – 4500 – 3000 – 1500). Pilvenmäen raveissa perjantaina 13.6. annettiin ensimmäinen kutsu vuoden 2020 Tammavaltikkaan, kutsuttu oli Harri Koivusen valmentama ja Apollo Holding Oy:n omistama Selene Lune.

 

-Uutena lisämausteena syksyn Tammavaltikkaan tulee mukaan myös, se että lähtöratojen valintajärjestys arvotaan kutsuttujen tammojen kesken. Arvonnan järjestyksessä hevosten edustajat saavat valita ensimmäiselle matkalle ratansa ja toiseen osalähtöön valintajärjestys on käänteinen eli ensimmäisenä ensimmäiselle matkalle lähtöratansa valinnut hevosen edustaja, saa toiselle matkalle hevoselleen lähtöradan viimeisenä, huomauttaa Pilvenmäen toiminnanjohtaja Elina Hirvonen sääntöjen muutoksesta.

 

Perjantaina 28.8. Tammavaltikan 1. osalähdön lisäksi juostaan Pilvenmäki Specialiin osallistumisoikeuden omaavien hevosten Special Consolation lähtö, lämminveristen 2640 metrin Montén SE-koe sekä Amatööriohjastajien SM-karsintalähtö. A- ja B-ponien Tammavaltikat käynnistävät lauantain ja Tammavaltikan, Maratonin ja Special finaalin lisäksi kaviouralla nähdään muun muassa  Salamakypärät 2020 osalähtö.

 

Pilvenmäki Special 2020

Ravisuomessa ei ravattu huhti- ja toukokuussa, jolloin Forssan Pilvenmäellä piti kilpailla Pilvenmäki Specialin finaalipaikoista ja kilpailun finaalista. Pilvenmäen lisäksi karsintalähtöjä on muutaman vuoden aikana ravattu sekä Kuopiossa, että Oulussa. Kun ravien ajaminen kesäkuussa käynnistyi selvitettiin mahdollisimman hyviä mahdollisuuksia tarjota ilmoitetuille hevosille oikeus karsia kaikilla paikkakunnilla ja järjestää finaalille paikka arvoiseensa kohtaan kalenterissa. Finaali ajetaan lauantaina 29.8. Pilvenmäen syksyn ykkösraveissa ja karsintalähdöt 18.8. tiistairaveissa. Kuopiossa karsintalähtö juostaan tiistaina 11.8. ja Oulussa maanantaina 10.8.

 

Pilvenmäki Specialin karsinnat sekä finaali aiheuttaa päällekkäisyyden vuoden 2020 Derbyn karsintojen kanssa ja Forssan Seudun Hippos ry:n hallitus onkin päättänyt palauttaa suoritetun osallistumismaksun Derby-karsintaan osallistuvan ja Pilvenmäki Specialin karsinnoista poissaolevalle hevosen omistajalle. Pyyntö Pilvenmäki Specialin vuoden 2020 osallistumismaksun palautuksesta tulee osoittaa Pilvenmäen raviradan toimistolle Derby-karsintapäivän osallistumisen todentamisen jälkeen.

 

Pilvenmäki Special Consolation lähtö 2020 Pilvenmäki Specialiin osallistumisoikeuden omaaville hevosille juostaan perjantaina 28.8. Osallistumisoikeus Consolation lähtöön on kaikilla hevosilla, jotka ovat lunastaneet osallistumisoikeuden Pilvenmäki Specialiin vuodelle 2020.

 

Lue lista Pilvenmäki Specialiin osallistumisoikeuden lunastaneista: https://www.pilvenmaki.fi/2020/04/03/pilvenmaki-specialin-ajankohta-siirtyy/7

 

Yleisön mahdollisuuksista osallistua Pilvenmäen syksyn ykkösraveihin tiedotetaan heinäkuussa. Heinäkuussa Pilvenmäellä ravataan pe 10.7. klo 17.30 ja pe 17.7. klo 18.

 

Lisätietoja toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 0503018258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi

 

Kiitokset asiakkaille – lounasravintola sulkeutuu kesäksi

Pilvenmäellä korona-ajasta lähtien toiminut lounasravintola sulkeutuu kesän ajaksi ja jäämme pohtimaan tulevia kehitysnäkökulmia toiminnan käynnistämiseksi tulevaisuudessa.

 

Keittiömme on avoinna ravipäivisin ja henkilökuntamme palvelee pitopalvelun asiakkaita.

Tilaukset ja tiedustelut – ravintolapäällikkö Johanna Hirvonen ravintola@pilvenmaki.fi, p. 050 372 1913