Callela Exclusiven Raviliiga-ura päätökseen

Raviliiga-HPK:lle syksyllä 2017 varsahuutokaupasta hankittu Callela Exclusive ”Eemeli” suoritti koelähdön toukokuussa 2019 positiivisin elkein. Eemelillä on helmikuussa 2020 todettu merkittävimpänä huolena operaatiota vaativa etujalan puikkoluusta irronnut lastu ja hevosen operointi, kuntoutus sekä kilpaileminen ei ole todennäköistä kuluvan vuoden loppuun mennessä. Raviliiga-HPK:n taival päättyy vuoden lopun sijaan siis jo näin kevätpuolella.

Raviliigan ohjausryhmä on hyväksynyt Raviliiga-HPK:n edustajiston esityksen Eemelin Raviliiga-uran päättämisestä, jotta kuntoutus ja kilpaileminen pystytään tekemään hevosen paranemisen vaativin ehdoin. Myynti-ilmoitus eläinlääkärinlausuntoineen julkaistaan Raviliiga-HPK:n sivuilla perjantaina 28.2., tarjoukset hevosesta pyydetään sunnuntaihin 8.3. mennessä.

-Eemelille on tällä hetkellä varmasti parasta edetä sen kuntoutuksen vaatimalla tahdilla. Operointi ja huili tekevät hyvää, mistä ei varmasti pitkällä tähtäimellä ole haittaa isolle ja paljon voimaa kaipaavalle ruunalle. Eemeli on käytökseltään moitteeton, joten se on ollut loistava Raviliiga-hevonen Raviliiga-uran äkillisestä päätöksestä huolimatta, huomauttaa Eemelin valmentajana projektissa toiminut Ville Mäkelä.

Raviliiga-HPK:n osakkaille on asiasta tiedotettu sunnuntaina 23.2. sähköpostitse. Pilvenmäen raviradalla Raviliiga-HPK:n osakkaille tarjotut edut (mm. ilmainen sisäänpääsy Pilvenmäen raveihin) säilyy voimassa vuoden loppuun.

Eemelin ympärillä on järjestetty aktiviteettejä ravimenestyksen puuttumisesta huolimatta. Erinomaisesti käyttäytyvän ruunan kanssa pääsivät muun muuassa muutamat omistajat nauttimaan tandem-kyydistä kesällä 2019. Kuva: Erkki Kivistö

Lisätietoja: Pilvenmäen toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi