Etsinnässä majoituspaikat ensi kesän Kuninkuusraveihin

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 2022 järjestetään Forssassa yksi Suomen suurimmista urheilutapahtumista – Kuninkuusravit kokoaa Forssaan noin 60 000 hengen yleisön. Kuninkuusravit on koko Suomea liikuttava kansanjuhla, jonka perinteet ulottuvat lähes 100 vuoden päähän.

Hotellit, maatilamajoitukset ja opistot tulevat varmasti olemaan täynnä majoittuvista kuninkuusravikävijöistä. Suurtapahtuma on seudun yrittäjille, ihmisille ja toimijoille sekä meille pilvenmäkeläisille näytönpaikka. Etsimme nyt majoituspaikkoja koko majoitussektorille, aina yksityismajoittamiseen asti. 

Pääasiassa kävijät etsivät majoitusta tapahtumapäiville 29.-31.7.2022, mutta lomakauden aikana voi majoitusta tarjota myös pidemmäksi aikaa. Ensisijaisesti kuninkuusravikävijä haaveilee majoituksesta seudulla, lyhyen kulkumatkan päässä tapahtuma-alueesta. Kuninkuusravijärjestäjä vastaa lähes koko seutukunnan kattavasta non-stop-kyydityksen koordinoinnista ja lähikunnat ovat varmasti mieluisia majoituskohteita vieraille.

Seudun matkailuyrittäjille on toimitettu infoa majoituskokonaisuudesta tällä viikolla, mutta majoitustoimijoita otetaan mukaan matkaan aina kesään 2022 asti. Kuninkuusravikävijät ovat jo varanneet suoraan majoituksia ja monet kävijät haluavat varmistaa paikkansa jo hyvissä ajoin, joten mahdollisuuksien mukaan kannattaa omaa majoituspaikkansa tai mökkinsä ilmoittaa varattavaksi jo näin vuotta aikaisemmin. 

 

Yksityismajoittajaksi?

Tarjoa esimerkiksi kotisi, mökkisi tai kerrostaloasuntosi kuninkuusravikävijälle vuokrattavaksi. Kuninkuusravikävijä kiittää yksityismajoittajaa, joka tarjoaa vuokrattavaksi asunnon ja on yleensä valmis maksamaan majoituksesta majoituksen tasosta riippuen 40-120e/yö/hlö.

Yksityismajoittuminen tulee varmasti olemaan suosittua seudun rajallisen yritysten tarjoamien majoitusvaihtoehtojen vuoksi. Kuninkuusravijärjestäjä tekee alustan, jolla yksityismajoituksen tarjoaja ja vuokraaja voivat kohdata, mutta järjestäjä ei ota provisiota varauksesta eikä toimi vuokraajana.

Ilmoittaudu yksityismajoittajaksi laittamalla sähköpostia jenni.lampinen@pilvenmaki.fi ja saat paluuviestinä ohjeet. Lisätietoa majoituskokonaisuudesta voi kysyä myös majoitusvastaavalta.

Majoitustarjontaa esitellään ensimmäisen kerran tämän kesän Kuninkuusraveissa 30.7.-1.8.2021 Seinäjoella ja kuninkuusravit.fi-sivut päivittyvät Forssan ilmeeseen maanantaina 9.8.2021. Kuninkuusravien kävijätutkimukset osoittavat, että yleisö jättää seutukunnalle 9,5-15,5 miljoonaa euroa ja tämän onnistumisen takana on monesti majoittumisen mahdollisuudet seutukunnalla.

 

Kuninkuusravien 2022 infot ensi viikolla

– ti 20.7. klo 14-15 yritystoimijoiden majoitusinfo

– to 22.7. klo 14-15 yksityismajoitusinfo

Info-tilaisuudet järjestetään Forssan Pilvenmäellä 3.kerroksen kokoustiloissa ja etänä Zoom-yhteydellä. Osallistuaksesi infoon, ilmoittaudu viimeistään edeltävänä päivänä jenni.lampinen@pilvenmaki.fi

 

Lisätietoja,

Kuninkuusravien majoitusvastaava Jenni Lampinen, jenni.lampinen@pilvenmaki.fi, p. 050 372 1913

 

Kuninkuusravien kumppanuudet

toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi, p. 050 3018 258