Infoa Pilvenmäen tulevista ravipäivistä – lauantaina ravirata suljettu

Infoa Pilvenmäen ravien seuraajille sekä kilpailijoille tämän hetken tilanteesta ravien jatkumiseen. Pilvenmäen seuraavat ravit ajetaan nykytiedon mukaan normaalisti – kalenterin mukaan keskiviikkona 3.6. Kesäkuun toiset ravit järjestetään lauantaina 13.6. ja seuraavat ravit heinäkuussa. Tiedotamme, jos tämän hetken tietoon tulee päivityksiä tai muutoksia.
Tämänhetken tiedon mukaan keskiviikolle 3.6. suunniteltujen ravien sarjat säilyvät ennallaan eli Heppa-järjestelmässä esillä olevat sarjat ovat myös ne joilla kyseisiin kilpailuihin ilmoittaudutaan.
Olemme hakeneet Suomen Hippokselta lauantain 13.6. ravien profiiliin muutosta peruuntuneiden ravien siirtämiseksi ja nostamiseksi ns. kakkosraveista profiiliraveiksi ja jos muutos hyväksytään päivittyvät sarjat 13.6. raveihin mahdollisimman pian. Tiedotamme, kun lopulliset sarjat julkaistuna Heppa-järjestelmässä.
Pilvenmäki Specialista olemme hakeneet muutosta siirtää kilpailu syksyyn, elokuulle ja finaali ajettaisiin Tammavaltikka-lauantaina. Tiedotamme myös tästä kokonaisuudesta saatuamme varmistuksen Suomen Hippoksesta. Karsinnat pyritään ajamaan myös Specialin muilla karsintaradoilla Kuopiossa ja Oulussa. Pilvenmäki Specialiin maksetut hevoset – klikkaa auki!
Pilvenmäen ravirata on suljettu la 16.5. ja harjoitusravien jatkosta tiedotamme, kun saamme keskusjärjestöstä ohjeistukset jatkoon.
Lisätietoja, toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 0503018258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi