Seura ja yhdistystoimijoiden ilmoittautuminen Kuninkuusravijärjestelyihin

Kartoitamme tapahtuman järjestämisestä kiinnostuneita seuroja sekä yhdistyksiä tekemään kanssamme Kuninkuusraveja 2021. Ilmoita linkin kautta kyselylomakkeella edustamasi toimijan kiinnostuksen kohteet Kuninkuusravi-viikonloppuna sekä viikonloppua edeltävissä sekä seuraavissa toimissa. Toivomme, myös kuulevamme, jos edustamasi seuran toimijoissa on jotain erityisosaamista, josta voisi olla teidän näkemyksenne mukaan hyötyä tämän tapahtuman järjestämisessä.

Kuninkuusravit on yksi Suomen seuratuimmista urheilutapahtumista. Paikan päällä on kahtena päivänä yhteensä noin 50 000 katsojaa, ja lisäksi tapahtuma saa runsaasti näkyvyyttä eri medioissa. Tapahtumasta lähetetään viikonlopun aikana yli 23 tuntia tv-kuvaa, ja paikalla on yli 170 akkreditoitua median edustajaa. Bränditutkimukset paljastavat, että Kuninkuusraveissa korostuvat perinteisyys, suosittuus, viihdyttävyys ja jännittävyys. Kuninkuusravit ovat paikka, jonne tullaan tapaamaan tuttuja ja kohtaamaan uusia ihmisiä. Rento tunnelma, kiinnostava oheisohjelma ja huippuluokan urheilusuoritukset vetävät puoleensa.

Forssan seudulle Kuninkuusravit ovat yksi seudun taloudellisesti merkittävimmistä tapahtumista. Kuninkuusravikävijät tulevat jättämään alueelle, viime vuosien Kuninkuusravien asiakastutkimusten tulostiedon mukaan 9,5 – 14,5 miljoonaa euroa.

 

Järjestimme marraskuussa 2019 info-tilaisuuden seuroille sekä yhdistyksille ja oheisen linkin kautta pääsee yhdistyksen/seuran edustaja ilmoittamaan edustamansa toimijan kiinnostuneiden toimijoiden joukkoon. Raviradan toimistolta ollaan yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin ja sopimuksia tehtävistä tullaan tekemään keväästä ja kesästä 2020 alkaen, aina Kuninkuusravikesään 2021 asti.

 

Kysely, jolla voit ilmoittaa seuran yhdistyksen mukaan talkootoimintaan!

 

Kuninkuusravit ovat Suomen raviurheilun kärkituote

tapahtumayleisön talousvaikutusalueelle 9,5 -15,0 m€

60 000 katsojaa viikonlopun aikana

yli pari sataa kilpailevaa hevosta

100 yhteistyöyritystä

15 000 tehtyä työtuntia

tuhansia neliöitä tilapäisrakenteita

kilometrejä katsomopenkkiä

 

Forssan Seudun Hippos ry:llä on vakuutus vapaaehtoistyöntekijöille, mutta suosittelemme lisäksi vapaa-ajanvakuutusta kaikille talkoopäivien osallistujille. Seuraavat avoimet talkoot pidetään la 7.3. klo 9-13 ja jatkossakin talkoita järjestetään kahden viikon välein lauantaisin. Avoimina talkoopäivinä on lounastarjoilu.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi