Nostalgiaravien ajankohta varmistui – heinäkuussa muistellaan menneitä

Pilvenmäen vuonna 1966 käyttöön vihitty Vanha Katsomo oli Suomen ensimmäinen lasitettu katsomo. Pilvenmäen talkooporukka on vanhaa arvostaen kunnostanut katsomoa ja suurin urakka – katsomon lasien vaihtaminen on edessä kevään aikana. Aikataulu on kuitenkin monista syistä johtuen pitkittynyt ja  aikaisemmin suunniteltu ajankohta on muuttunut – Nostalgiaravien järjestämisajaksi on nyt vahvistettu tiistai 5.7. klo 18.

Nostalgiaravit ovat samalla viimeiset ravit Pilvenmäellä, ennen Forssan Kuninkuusraveja heinäkuun lopussa. Nostalgiaravien teema on ollut helppo käsikirjoittaa, kun katsomoa kunnostetaan alkuperäistä rakentamista kunnioittaen – Nostalgiaravien teema sijoittuu vuoteen 1966, jolloin Vanha Katsomo otettiin käyttöön.

Nostalgiaravit on lämminhenkinen, monia tarinoita sisältävä ravitapahtuma, jossa haastattelut hoitaa monien tuntema ”raviääni” Markku Heikkilä. Tarinoiden ja äänimaailman lisäksi ravintolan porukka kaivaa ne Vanhan Katsomon kuulut reseptit ja pyrkii tuomaan ravimuistot myös makuelämyksinä nostalgiaravien kävijöiden tarjolle. Luonnollisesti Vanha Katsomo toimii näyttämönä kyseisissä raveissa, mutta myös uuden katsomon puolella Ravintola Valtikka on avoinna tarjoten ajankuvaan sopivia ravintolaherkkuja lautasannoksin.

Nostalgiaravien ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa, mutta nyt on hyvä hetki alkaa katsomaan vintiltä teemaan sopivia asusteita. Mikäli sinulle tulee jokin muista tai tapahtuma, jonka haluat meille Vanhan Katsomon varhaisvuosilta jakaa niin tarinan voi toimittaa Pilvenmäen toimistolle tai lähettää sähköpostilla info@pilvenmaki.fi. Otamme myös vastaan Nostalgiahuoneeseemme erilaisia valokuvia ja varusteita sekä tavaroita hevosurheilun sekä Pilvenmäen historiasta.

Vanha Katsomoa on kunnostettu ja vanhat penkit on hiottu sekä lakattu. Penkkimetrien alta löytyy myös se tuttu keltaisen sävy uutuuttaan hohtavana.

Vanhan Katsomon kunnostustoimia voi jokainen olla osaltaan tukemassa ostamalla oman penkkimetrin Vanhaan katsomoon Pilvenmäen verkkokaupasta tai Pilvenmäen toimistolta.

Lisätietoja, Pilvenmäen toimisto, info@pilvenmaki.fi, p. 050 372 1906