Pilvenmäen puheenjohtaja vaihtui

Forssan Seudun Hippos ry:n hallitus piti torstaina 19.1. järjestäytysmiskokouksen. Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin kahden vuoden ajan varapuheenjohtajana toiminut Menna Rantala. Yhdistyksen puheenjohtajana vuodesta 2015 lähtien toiminut Isto Mäki-Tulokas valittiin hallituksen varapuheenjohtajaksi. 

Pilvenmäen yhdeksänhenkiseen hallitukseen tuli yksi muutos, kun Erkki Virtanen päätti monivuotisen hallitustyöskentelyn onnistuneisiin Kuninkuusraveihin ja kausille 2023-2025 marraskuun syyskokouksessa hallitukseen valittiin forssalainen harrastajavalmentaja ja projektisuunnittelija Hanna Aalto.

Menna Rantala on Hämeen ammattikorkeakoulun projektipäällikkö ja omaa vahvan hanketaustan. Tammelassa asuva Rantala on edustanut Forssan Seudun Hipposta Suomen Hippoksen valtuuskunnan kokouksissa ja toimii lännenratojen ravialueen puheenjohtajana.

– Haasteita on paljon, mutta onnistuneiden Kuninkuusravien jälkeen voisi todeta, että riemullinen haaste on nyt otettu vastaan, avaa Menna Rantala ensi tunnelmiaan kokouksen jälkeen.

Pilvenmäen ravivuosi käynnistyy perjantaina 3.2. klo 18 alkavilla raveilla ja viime vuoden parhaita juhlitaan Pilvenmäen omassa gaalassa lauantaina 4.3. Pilvenmäen ravivuosi sisältää 17 ravipäivää ja vuoden päätapahtumat – kavioliigaravit juostaan lauantaina 29.4. ja 16.9.

Forssan Seudun Hippos ry:n hallituksen kokoonpano: Hanna Aalto, Isto Mäki-Tulokas, Iivari Ingves, Marjo Lindström, Janne Lintukorpi, Jaana Lähteenkorva, Satu Lång, Menna Rantala ja Matti Uutela.

Lisätietoja:

puheenjohtaja Menna Rantala, p. 040 352 9913

toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 050 3018 258