Pilvenmäen sunnuntairavit alkavat klo 12

Pilvenmäen sunnuntairavit su 28.2. on päätetty siirtää ajettavaksi tuntia aikaisemmin eli klo 13 alkamisajan sijaan, ravit alkavat klo 12. Lauantaina 27.2. klo 18 raviradalla pidetyssä palaverissa todettiin rata tasalaatuiseksi, hiekkapintaiseksi talviradaksi. Sunnuntaille on kuitenkin luvattu auringonpaistetta ja lämpöasteita lauantaita enemmän, joten ravien aloittaminen aikaisemmin nähtiin perusteltuna. 

kuva kaviourasta klo 18.10 la 27.2.

Perjantaina 26.2. palaverin jälkeen on tiheästi keskusteltu pääratamestari Juha Keskimaunun kanssa ja yhteisenä näkemyksenä oli ravien aikaistaminen tunnilla lauantai-illan palaverin aikaan. Tunnilla voi ravien loppupäässä olla kriittinen vaikutus radan kestävyyteen, kun otetaan annettu sääennuste huomioon. Raviradalle ajetaan sunnuntai aamuna vielä kerros uutta pintaa, jolla pyritään sitomaan märän pinnan kosteutta.

Rataolosuhteisiin kiinnitetään erityistä huomiota ja hevosten hyvinvointi sekä turvallisuus asetetaan etusijalle rataolosuhteita arvioitaessa. Jos rataolosuhteissa ilmenee uutta tiedotettavaa tehdään se sunnuntaiaamuna 28.2.

Ravit ajetaan lähtöjen osalta muuten, aikaisemman/ilmoitetun ajankohdan mukaan, mutta jokainen lähtö on siirretty ajettavaksi tuntia alkuperäistä lähtöaikaa aikaisemmin. Koelähtö klo 11.30, 1.lähtö klo 12.07 jne.

Lisätietoja, toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 0503018258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi