Pilvenmäki Specialin finalistit ja lähtöradat selvillä

PILVENMÄKI SPECIAL FINAALIN LÄHTÖRADAT

 1. LA COURABOU
 2. ALL OR NOTHING
 3. LAKE’S ELMER
 4. ROSIMA
 5. VICKY SAVOY
 6. MATHILDE HALM
 7. MAGARRI
 8. PERFECT STRANGER
 9. INSIDE THE FIRE
 10. SMOKIN BOY
 11. MAS FURIOUS
 12. FRANCIS COCCOLA

Finaalin hevosten ohjastajat varmistuvat maanantaina ja Heppa-järjestelmässä lähtölistat julkaistaan maanantaina 24.4. koko ravien ilmoittautumisen päättymisen jälkeen n. klo 12 mennessä.

________________________________________________________________________________________
Pilvenmäki Specialin ennakkomaksun kautta lähti tavoittelemaan 84 maksettua hevosta. Karsinnat on nyt juostu ja 12 finalistia on nyt selvillä. Lähtöratojen valintajärjestys arvotaan perjantaina 21.4. klo 12 järjestettävässä Facebook-livessä.

 

Pilvenmäki Special karsintoja juostiin viisi, kolme Forssassa 14.4., yksi Oulussa 17.4. ja yksi Jyväskylässä 18.4. Sääntöjen mukaan kun karsintalähtöjä ajetaan viisi, pääsee finaaliin kaksi parasta kustakin lähdöstä ja lisäksi kaksi suurimmalla voittosummalla karsintoihin startannutta kolmanneksi sijoittunutta hevosta.

 

Finaaliin edenneet hevoset:

All or Nothing (Forssa L5 voittaja)

Magarri (Forssa L5 kakkonen)

Lake’s Elmer (Forssa L6 voittaja)

Mathilde Halm (Forssa L6 kakkonen)

Rosima (Forssa L6 voittaja)

Vicky Savoy (Forssa L6 kakkonen)

Inside The Fire (Oulu L6 voittaja)

MAS Furious (Oulu L6 kakkonen)

La Courabou (Jyväskylä L4 voittaja)

Smokin Boy (Jyväskylä L4 kakkonen)

Perfect Stranger (Forssa L5 kolmonen)

Francis Coccola (Jyväskylä L4 kolmonen)

 

Lähtöradat finaaliin valitaan arvotussa järjestyksessä. Karsintavoittajat valitsevat finaalin lähtöratansa ensin arvotussa järjestyksessä, sitten toiseksi sijoittuneet ja viimeisenä kolmanneksi sijoittuneet. Valintajärjestyksen arvonta suoritetaan perjantaina 21.4. klo 12 Pilvenmäen Facebook-livessä.

 

Tämän jälkeen hevosten valmentajiin ollaan yhteydessä valintajärjestyksessä ja finaalin lähtölista julkaistaan perjantai-iltapäivän aikana. Finaali ajetaan Pilvenmäen Kavioliigaraveissa lauantaina 29.4.

 

Lue lisää tapahtumasta tästä! 

 

 

Karsinnan säännöt:
-Kun karsintalähtöjä ajetaan viisi, pääsee finaaliin kaksi parasta kustakin lähdöstä ja lisäksi kaksi suurimmalla voittosummalla karsintoihin startannutta kolmanneksi sijoittunutta hevosta.
-Tasapääjuoksun sattuessa kaikki lähdön voittajat etenevät finaaliin. Jos kakkossijasta tulee tasapääjuoksu, etenee finaaliin suuremmalla voittosummalla karsintaan startannut hevonen. Jos voittosummat ovat samat, ratkaisee arpa.
-Karsintojen määrästä riippumatta mistään karsinnasta finaaliin ei voi kuitenkaan edetä kahta hevosta enempää kuin jostakin toisesta.
-Karsintavoittajat valitsevat finaalin lähtöratansa arvotussa järjestyksessä, sitten toiseksi sijoittuneet, jne. samalla periaatteella.