Ravintola Valtikassa luvassa kolme show’ta

Pilvenmäen Ravintola Valtikassa kolme show-iltaa luvassa marras-joulukuussa. Sami Hedberg Stand Up Show marraskuun 5. päivänä aloittaa ja Hovimuusikko Ilkka lopettaa maanantaina 5. joulukuuta esiintyjäkimaran. Pilvenmäen perinteisten pikkujouluravien jälkeen esiintymislavalla nähdään paikallisväriä, kun Pienet Sille – kahden naisten pirskahteleva show ihmissuhteista ja ystävyydestä nautitaan illan pääteeksi.


Lauantaina 5.11.

Sami Hedberg Stand Up Show & Snack Ravintola Valtikassa klo 18

Show’n ytimessä on Hedbergin tyylin mukaisesti nauruhermoja kutkuttavia tarinoita, improvisaatiota sekä mielikuvituksen synnyttämiä hahmoja.

Hinta 65€

(sis. ravintolapaikka, snack menu ja illan ohjelma)


Perjantaina 25.11.

Pikkujouluravit & Pienet Sille Show Ravintola Valtikassa klo 18

Pienet Sille Show – pirskahteleva kahden naisen show ihmissuhteista ja ystävyydestä.

Kirsi Lindholm ja Elli Lukander yhdistävät voimansa tässä tuttuja säveliä ja huumoria tulvivassa esityksessä. Heitetään aivot narikkaan ja otetaan pienet sille!

Hinta 55€

(sis. sisäänpääsylippu, ravintolapaikka, joulun noutopöytä ja illan ohjelma)


Maanantaina 5.12.

Magic Monday Pikkujouluravit & Hovimuusikko Ilkka Ravintola Valtikassa klo 18

Radio Suomipopin Aamulypsystä tuttu Hovimuusikko Ilkka on jo vuosia kuulunut yritysjuhlien ja tapahtumien suosituimpiin esiintyjiin. Ilkan ”mies ja kitara” -tyylisessä ohjelmanumerossa yhdistyvät radiosta tutut biisit ja hyväntuulinen huumori.

Hovimuusikko Ilkka loihtii pilke silmäkulmassa lauluja ajankohtaisista aiheista ja julkkiksista. Sanoituksia on syntynyt tuttujen hittibiisien säveliin ainakin Bemarien kuljettajista, kasvomaskeista, Naapurin Riitasta ja myös tv-tarjonnasta, mm. Vain Elämää– ja Temptation Island -ohjelmista. Vuodesta 2013 asti radion kuulijoita viihdyttäneen Ilkan biisit ovat keränneet myös netissä kymmeniä miljoonia kuuntelukertoja.

Hinta 55€

(sis. sisäänpääsylippu, ravintolapaikka, joulun noutopöytä ja illan ohjelma)