Ravintola Valtikka avoinna vappuna – vain ennakkovarauksella

Pilvenmäen ravintolatoimintaa on koronatauon aikana kehitetty monipuolisesti ja todellisia avajaisia uudistetulla konseptilla jäädään vielä odottamaan, vaikka Valtikan ovet ovat avoinna vappulauantaina ensimmäistä kertaa sitten marraskuun.

Ravintola Valtikka on avoinna la 1.5. klo 12-19 –  ravintolapaikat vain ennakkoon paikan varanneille.

Ravintolaan on mahdollisuus ostaa lähiruokapainotteinen vappumenupaikka 42 euron hintaan. Vappumenu sisältää vapun kuohuvan juoman, monipuolisen lähiruokamenun sekä oman pöytäpaikan ravintolassa.

Ravintola Valtikassa ei lauantaina ole toto-pelimahdollisuutta ja ravipelaaminen on mahdollista Veikkauksen pelipisteissä sekä Veikkaus.fi-sivujen kautta.

Voimassa olevien ravintolarajoitusten myötä anniskelu päättyy Valtikassa kello 19.00 ja ovet on suljetaan kello 20.00.

Ravintolan liput tulevat myynnissä Pilvenmäen verkkokaupassa -klikkaa ostoksille!

 

Käytännön ohjeet

Alueen pääportilla ravintolan asiakkaan tulee valmistautua näyttämään kuitti tai henkilön nimen tulee olla ravintolapaikan varanneiden listalla. Verkkokaupan ostaja saa omaan sähköpostiinsa vahvistuksen varauksesta ja tämä pdf-tiedosta käy tulostettuna tai puhelimelta näytettynä vahvistuksena alueelle saapuessa.

Ravintolassa asiakas ohjataan seurueensa pöytään.

Lauantairavit 1.5. ajetaan ilman yleisöä koronarajoitusten mukaisesti.

Muistathan, että ravintolan asiakkaaksi olet tervetullut vain terveenä. Noudatamme koronaohjeistuksia sekä -säädöksiä ja noin joka toinen ravintolapöydistä on varattavissa.