Ravintola- ja kahviopalveluissa lähituottajat sekä itse tekeminen maistuu

Raviradalla luotetaan ravintola- ja kahviopalveluiden osalta itse tekemiseen sekä alueen lähiruokatuottajien tarjontaan.

Olemme kehittäneet ravien ajaksi palveluita.

Hevosten taustajoukot saavat ostaa take away-pitsat mukaansa kotimatkalle lähettipalvelun sekä pitsakokkimme ansiosta

Monissa raveissa on teemaan istuvat tarjottavat niin Ravintola Valtikassa kuin kahvioissammekin

 

Pääkatsomon näköalaravintola Ravintola Valtikasta seuraa isoimpina ravipäivinä reilut 350 raviurheilun sekä hyvän ruuan ystävää raveja parhailta paikoilta, samalla ruoasta ja hyvästä tunnelmasta nauttien. Ravintolaan on isoimpia ravipäiviä lukuunottamatta ilmainen sisäänpääsy – pöytävaraukset helpottavat ravintolahenkilökunnan palvelua, varaukset p. 050 372 1913 tai ravintola@pilvenmaki.fi.

Ravintolahenkilökuntamme tekee myös pitopalveluja juhliin ja muihin tilaisuuksiin – tarjouksen voit kysyä pöytävaraus yhteystietojen kautta.

 

 

Ravintolatilojen lisäksi ravipäivinä on yleensä avoinna pääkatsomon alakerran Pilventupa, jossa on kahviopalveluiden lisäksi A-oikeudet ja maittava kotiruokalounas tarjolla. Pilventuvasta voit ostaa myös supersuosittuja ravipersoonien suosikkipitsoja, makkaraperunoita ja Siipiweikkojen siipiaterioita.

 

 

Kesällä päärakennuksen ja raviradan välissä sijaitsevalla terassilla nautit kylmän juoman parhailta paikoilta, samalla raveista nauttien.

Pääkatsomon takana sijaitsee Pilvenmäen Ravinaisten Grilli, jossa ravinaiset myyvät virvokkeita, grillimakkaraa ja lihapiirakoita.

Tallialueella palvelee lisäksi Tallikahvio, jossa tarjolla on kahvia, sämpylää, pullaa, virvokkeita ja keittoa.

 

Olemme olemassa asiakkaitamme varten – hyvä ja maittava ruoka onkin meille kunnia-asia!