Pilvenmäen alueiden käyttömaksut

Forssan Pilvenmäen raviradan, metsälenkin ja hiittisuoran käyttöoikeuden saa raviradan ulkopuolinen käyttäjä vuosimaksulla. Ratavalmentajat maksavat ajohevoskohtaista kuukausikorvausta metsälenkin, hiittisuoran sekä raviradan käytöstä. Harjoitusravit ovat ilmaisia alueen käyttömaksun maksaneille valmentajille. Pesupaikka on avoimessa käytössä ilman erillistä maksua.

Alueita hoidetaan 1.10.2022 alkaen maanantai-tiistai ja torstai-lauantaisin aamuisin.

Alueita käyttävä valmentaja velvoitetaan ilmoittamaan laskutusosoitteensa Pilvenmäen raviradan toimistoon info@pilvenmaki.fi tai p. 050 372 1906. Postitse lähetettävistä laskuista perimme 5€/lasku laskutuslisän. Maksun voi maksaa myös verkkokaupassa pilvenmaki.fi/kauppa tai suoraan tilille FI44 4327 0010 1022 73, viestikenttään alueiden käyttäjän nimi ja alueidenkäyttömaksu 2022 -viesti.

Raviradan tallialueen ulkopuoliset valmentajat
97e/valmentaja /satunnaiskäyttäjä /vuosi

150€/ valmentaja / säännöllinen / vuosi *

250€ / valmentaja / viikottainen / vuosi*

Kertamaksu alueiden käytöstä 10€/hevonen/kerta.

*= sisältää harjoitusravien osallistumismaksun

 

 

Ratatallien ajohevosista maksavat tallinpitäjä tai hevosen valmentaja kuukausittain. Valmentaja on velvollinen ilmoittamaan hevosmäärän muutoksesta Pilvenmäen raviradan toimistolle.

Maksut ratatallit

1-4 ajohevosta / valmentaja,  100e/kk

yli 5 ajohevosta / valmentaja, 200e/kk

Forssan Seudun Hippos ry:n huoltamien hevosurheilualueiden käyttöoikeuden saa vain alueiden käyttömaksut maksamalla. Maksun voi maksaa ratatallien ajohevosten osalta kuukausittain sekä vuosi- tai kertamaksuna ulkopuolisten kohdalla. Harjoitusravien käyttöoikeus on kaikilla ratatallien valmentajilla, jotka käyttömaksut maksaneet.

Lisätietoja, toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi