Varaa pöytäsi ravintolasta: puh. 050 372 1913 | ravintola@pilvenmaki.fi

Raviliiga-HPK

Meidän ”Eemeli”!

Meidän “Eemeli” Callela Exclusive valmentaja Ville Mäkelän kanssa syksyllä 2018.

Raviliigassa 2017 puhaltavat uudet tuulet kun ravit ja jääkiekko yhdistävät voimansa yli lajirajojen. Pilvenmäelle pyyhkäiseen oranssi aalto Hämeenlinnasta kun HPK ottaa osaa raviliigaan. Osta sinäkin osuutesi ja tule mukaan kannustamaan Oranssi Kulkuri voittoon!

Pilvenmäen Raviliiga-Eemeli hankittiin syksyllä 2017 Varsahuutokaupasta Ypäjältä ja Callela Exclusiven oriin kanssa kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan. Ori on isokokoinen ja tarvitsee paljon voimaa raviuraa varten, mutta odotusten asettamisesta korkealle ei ole toistaiseksi tarvinnut minkään asian vuoksi olla pakittamassa.

Raviliigahevosen valmentajana tulee toimimaan Pilvenmäen oma poika (sittemmin Urjalaan hevosineen muuttanut) Ville Mäkelä, jonka hevoset ovat tasaisen menestyksekkäitä vuodesta toiseen. Ville on kokenut valmentaja, joka on vuosien saatossa opettanut paljon varsoja ravimaailman saloihin sekä valmentanut menestyksekkäästi nuoria hevosia.

Kimpanvetäjänä toimii Marja Salonen yhdessä Pilvenmäen raviradan toiminnanjohtaja Elina Hirvonen. Marja lähettää sähköpostitse Eemelin viimeisimmät kuulumiset aina noin kahden viikon välein. Sähköpostien kautta saat lisätietoa hevosen tilanteesta, valmennuksesta sekä yleistietoa myös raviurheilusta eli myös raviurheilun vasta-alkajana pääset raviliigan kautta kärryille lajiin.

Sähköpostiyhteydenpidon lisäksi kimpanvetäjä pitää omistajille yhteistä WhatsApp-ryhmää, johon voi laitella vapaamuotoisia terveisiä valmentajalle tai muille kimppalaisille. Kun Eemeli pääsee kilparadoille virallisiin raveihin asti, näemme omistajien kanssa aina ravipaikalla. Tähän mennessä olemme käyneet kerran valmentajan tallilla Urjalassa ja pitäneet kerran omistajatapaamisen Pilvenmäellä. Raviliigaan kuuluu myös keväisin pidettävät viralliset omistajakokoukset, joissa seurataan raviliigan taloustilannetta ja osuuksien myyntiä sekä kuullaan hevosen kuulumiset livenä valmentajalta.

Omistajat saavat Raviliiga-HPK:n omistajakortin, jolla saat alennuksia eritilaisuuksiin ja pääset ilmaiseksi aina Pilvenmäen raveihin.


Raviliiga HPK:n osuudet eivät enää ole myynnissä hevosen loukkaantumisen vuoksi. Raviliiga HPK on lopetettu. Eemelin myynti-ilmoitus.


Mikäli kysymyksiä herää olkaa rohkeasti yhteydessä kimpanvetäjään!

elina.hirvonen@pilvemaki.fi / p. 0503018258

Käy tykkäämässä Facebookissa sivusta Raviliiga-HPK niin saat ajankohtaista tietoa raviliigan etenemisestä.

#reteestioranssi #lätkässäraveihin

Pilvenmäki Somessa