RAVILIIGA?

Raviliiga on hevosurheilun joukkuepeliä. Liiga muodostuu raviratojen tai muiden tahojen muodostamista, 700-1000 hengen omistajaporukoista. Joukkueen keskiössä on hevonen; joko lämminverinen tai suomenhevonen. Joukkueeseen pääsee mukaan ostamalla 100e maksavan osuuden. Raviliiga 2014 kesti vuoden 2017 loppuun saakka ja tällöin palkittiin liigan voittaja – Forssan Raviliiga Real Red “Ruusu”. Suurimman voittosumman keränneen hevosen joukkue voittaa Raviliigan. Ensimmäinen Raviliiga käynnistettiin 2013 ja se kesti vuoden 2016 loppuun saakka. Uusin Raviliiga-SM-liigajoukkueiden kanssa käynnistyi syksyllä 2017 – Pilvenmäki on Raviliiga-HPK:n kumppanirata. Pilvenmäki on ollut mukana kaikissa kolmessa  Raviliigassa.
Raviliigan kautta pääset tutustumaan ravihevosen arkeen, kuinka nuoresta hevosesta kasvaa kilpahevonen. Pääset myös kurkistamaan raviurheilun kulisseihin oman hevosen kautta.

Lue lisää Raviliigasta osoitteessa raviliiga.fi

Raviliiga – 2013-2016

Raviliiga 2013 Forssan Pamina Hip (i.Classic Photo e. Princess Gladiator) oli valmennuksessa Forssan raviradalla valmentaja ja tv-persoona Juha-Pekka Vilkmanilla. ”Pamsku” hurmasi omistajansa kovilla menohaluillaan ja miellyttävällä luonteellaan.

Raviliiga-13 päättyi vuoteen 2016. Paminalla oli vaikeuksia ravitemmossa, ja näin ollen menestystä enemmän omistajat pääsivät tutustumaan tähän sympaattiseen tammaan kotioloissa, harjaten ja hoitaen. Hevoset myytiin liigan lopussa ja näin ollen Pamina siirtyi uudelle omistajalle 1.1.2017. Mielenkiinnolla seuraamme mitä uusi omistaja tuo Paminan elämään, onnea ja menestystä!

 


Raviliiga – 2014 – 2017

Vuoden 2014 liigaa edusti punainen tamma Real Red (i. Revenue e. Chelemark Ginger). Tuttavien kesken Ruusu oli kiltti ja hyväkäytöksinen hevonen, jolta löytyi tarvittaessa myös tempperamenttia ja kipakkuutta. Ruususta kasvoi kaunis ja korkea, oikein sulava liikkeinen tamma. Se aloitti kilpauransa Tapio Mäki-Tulokkaan käsistä 2016 hienosti statistiikalla 11:4-2-1 ja tienasi omistajilleen sievoisen summan rahaa, voittaen myös 2014 käynnistyneen Raviliigan. Ruusu myytiin raviliigan päättymisen jälkeen huutokaupalla yhdelle Ruusun Raviliigassa olleelle omistajalle.

Ruusun omistajat tapasivat tammaansa säännöllisesti niin ravikilpailuissa kuin kotitallillaan Sukulassa.

Uusin Raviliiga-HPK pyörii omalla sivullaan!