REKRY – Kokki Pilvenmäelle

Pilvenmäki on panostanut monipuolisesti toiminnan kehittämiseen ja jatkossakin ravintolapalvelut ovat tärkeä osa kehittyvää toimintaa. Pilvenmäki hakee osa-aikaista kokkia monipuolisiin ravintola-alan tehtäviin raveihin sekä muihin tapahtumiin sekä pitopalvelun puolelle. Ravintolassamme on panostettu monipuolisesti lähiruokaan ja itse tekemiseen, joiden parissa aikaisemmin tehdyt työt nähdään eduksi uuden kokin työhistoriassa.

Haemme ravintolaporukkaan kokkia, joka hallitsee tarvittaessa myös hallinnollisia tehtäviä sekä henkilökunnan ohjausta ja esimiestehtäviä, sekä kykenee ottamaan vastuuta Pilvenmäen monipuolisessa toiminnassa omasta tontistaan.

Pilvenmäki luottaa tulevaisuudessakin vahvasti lähiruokaan ja itse tekemiseen ravintolapalveluiden osalta. Ravintolapalveluiden kehittäminen tapahtuu jatkossakin niin tapahtumien, arkipäivien palveluiden kuin pitopalvelunkin puolella.

Hakemukset pe 10.7. mennessä palkkatoiveineen (mahdollista tehdä myös yrityksen kautta). Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja hakemukset: ravintolapäällikkö Johanna Hirvonen, ravintola@pilvenmaki.fi, p. 050 372 1913