Syyskokouksesta kaksi uutta hallitukseen

Forssan Seudun Hippos ry:n syyskokous pidettiin maanantaina 30.11. Pilvenmäen pääkatsomon alakerran kahviossa. Tilaisuudessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021. Toimintaan ja talouteen heijastelee vuodella eteenpäin siirtyneet Kuninkuusravit. Hallitukseen valittiin kaksi uutta jäsentä tulevaksi kolmeksi vuodeksi.

Toimintasuunnitelmassa oli mainittu Kuninkuusravit, ravit, hevosurheilualueen kehittäminen ja ravintolatoiminta omina osa-alueinaan. Talousarvio oli 202 euroa plusmerkkinen, mutta vielä tammikuun lopulle odotetaan lopullista Maa- ja metsätalousministeriön päätöstä vuoden 2021 toimintatukikokonaisuudesta. Talouskokonaisuus on haastava ja koronan odotetaan vaikuttavan olennaisesti toimintaan ja talouteen.

Hallituksesta erovuoroisia olivat Iivari Ingves, Maria Jokinen ja Juha-Pekka Vilkman. Jokinen ja Vilkman olivat ilmoittaneet, etteivät ole käytettävissä hallitustyöhön jatkokaudelle. Kokouksessa esitettiin kausiksi 2021-2013 hallitukseen Iivari Ingvesiä, Marjo Lindströmiä, Janne Lintukorpea ja Anssi Nurmista. Äänestyksessä Ingves, Lindström ja Lintukorpi saivat eniten ääniä.

Iivari Ingves on raviurheilun parissa aktiivisesti pelien puolella niin vihjeiden laatijana kuin äänityöläisenä. Janne Lintukorpi on rakennusrestauroinnin ammattilainen ja hevosenomistajana muutamassa ravikimpassa. Marjo Lindström on Pilvenmäen valmennusalueen ravivalmentaja.

Lisätietoja, toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 050 3018 258