Yhdistysilta Pilvenmäellä – Yhdistyksen varainhankinta

Yhdistysilta Pilvenmäellä perjantaina 12.11. klo 17-19

Yhdistysilta on suunnattu yhdistyksille/seuroille ja niiden jäsenille, jotka ovat kiinnostuneet laajentamaan tietämystään yhdistyksen varainhankintamahdollisuuksista. Ilta järjestetään Pilvenmäen 3. kerroksessa ravintola Valtikassa. Tilaisuus on maksuton – kahvitarjoilu. Tilaisuuden järjestää Forssan Seudun Hippos ry ja Lounaplussa

Yhdistysillassa kouluttajana toimii Pia Tornikoski. Tornikoskella on laaja kokemus suomalaisesta järjestökentästä yli 20 vuoden ajalta. Hän on tehnyt viestintää, markkinointia ja varainhankintaa niin urheilun, koulutuksen, lastensuojelun, kehitysyhteistyön kuin terveyden edistämisen hyväksi useiden järjestöjen ja yhteisöjen kanssa. Pialla on useita luottamustehtäviä varainhankinta-alan kansainvälisissä verkostoissa. Yrittäjänä Pia on kouluttanut vuosien varrella satoja yhteisöjä.

Suurtapahtuma Kuninkuusravit järjestetään Forssan Pilvenmäellä 29.-31.7.2022. Kuninkuusravit esittäytyvät sekä kertovat yhdistysten yhteistyö ja varainhankintamahdollisuuksista tulevan kesän 2022 Kunkkareissa.

Tervetuloa yhdistysiltaan!

Syyskokous

Forssan Seudun Hippos ry:n syyskokous Ravintola Valtikassa to 18.11. klo 18, kahvitus klo 17.30 alkaen. Kokouksen jälkeen luvassa Kuninkuusravi-infoa. Kokouksessa sääntömääräiset asiat koronapandemian vuoksi pitämättä jääneestä kevätkokouksesta 2021 ja syyskokouksesta 2021.

 

Pyydämme ilmoittautumisia toimistolle etukäteen info@pilvenmaki.fi tai p. 050 372 1906. Hallitus

 

Kevätkokous

Kokous alakerran kahvilassa klo 18.30, kahvitus klo 18.

Asialistalla sääntömääräiset asiat sekä yhden hallituksen jäsenen valinta loppukaudeksi.

 

Hallitus

Traktoritöitä raviradalla

Pilvenmäen kaviouralla traktoreita liikkeellä la 9.7. klo 8 alkaen. Koneilla etuajo-oikeus.

Pahoittelemme työstä johtuvaa haittaa.

Talkoot

Tervetuloa mukaan Pilvenmäen hilpeään talkooporukkaan. Talkoot la 30.11. 9-13. Tule kun ehdit ja lähde kun täytyy. Tarjolla ruokaa ja kahvit. Ilmoittaudu tästä.

Kuninkuusravien talkooviikko

Kuninkuusravitalkoita tarjolla koko viikolle – klo 9-19 talkoillaan

Talkoisiin toivotaan ilmoittautumisia tarjoilujen vuoksi, mutta joka päivä saa tulla kun vain pääsee.

Ilmoittautua voi toimistolle p. 050 3721 906, info@pilvenmaki.fi

Youtube-live: Pilvenmäki Studio: Nostalgia

 

Pilvenmäki Studiota on lähetetty koronaviruksen ajan toistaiseksi tauolla olevien ravien sijaan. Pilvenmäki Studion seuraava lähetys tulevana perjantaina 24.4. klo 18-20. Lähetys käsittelee nostalgiateemalla raviurheilua ja Pilvenmäkeä – Studiossa toiminnanjohtaja Elina Hirvosen lisäksi Kari Lähdekorpi sekä Pilvenmäen puheenjohtaja Isto Mäki-Tulokas.  Nostalgiseen tunnelmaan suunnataan edellisistä jaksoista tutulla kaavalla, ilta alkaa ajankohtaiskatsauksella, jossa varmasti saadaan kuulumisia naapurimaasta. Lähetyksessä kuumalinja sekä tuttu nostalginen illan kysymys-osio.

 

Lähetyslinjoille toivotamme kuuntelijat sekä katsoja tervetulleiksi vähintään viiden euron pääsylipun ostettuaan. Pilvenmäen ravirata kerää raviradan toimintaan sekä riskiryhmän kauppakassi- ja lounaspalveluihin tukea lähettämällä Pilvenmäki Studio live-lähetyksen Pilvenmäen ravien sijaan.

Olemme päivittäneet maksukäytäntöjä Pilvenmäki Studioon liittyen – jatkossa katsojat tilaavat lähetykseen ja saavat sähköpostiinsa linkin Youtubeen.

Ilmoittaudu lähetyksen katsojaksi!

Loading…

14.4. lähetys (aiheena Marimin, Studiossa Elina Hirvonen & Juha-Pekka Vilkman)

27.3. lähetys (aiheena koronan vaikutukset hevosalaan, Studiossa Iivari Ingves ja Elina Hirvonen)

 

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi