Pilvenmäen perjantairavien sijaan perjantai-iltaan Pilvenmäki Studio raviradan omalla Youtube-kanavalla!

Katseluoikeuden voi ostaa Pilvenmaki.fi sivulta, ja katseluoikeuden antavia lippuja on kahdenlaisia (lippu 5€ ja kannatuslippu 10€). Kannatuslippujen tuotoista osa menee Forssan seudun ikä-ihmisten kotiasumisen tukemiseen koronaviruksen levitessä ja hallituksen asettaessa suosituksia sekä rajoituksia arkeen.

Kaikki, jotka kirjoittavat maksun viestikenttään oman nimensä saavat nimensä pääsylipun ostaneiden listaukseen ti 31.3. julkaistavaan listaan. Pääsylipun ostaneiden lista julkaistaan pilvenmaki.fi-sivuilla.

Maksuohjeet
Tilinomistaja: Forssan Seudun Hippos ry
Tilinumero: FI44 4327 0010 1022 73
Summa: Pääsylippu 5€ / Hyväntekijän pääsylippu 10€
Viesti: Pääsylippu / Hyväntekijän pääsylippu, oma nimi

Pilvenmäen, kuten kaikkien muiden Suomen raviratojen ravipäivät on peruttu lähtökohtaisesti 13.4. asti. Pilvenmäen ensimmäiset perutut ravit sijoittuvat tulevaan perjantaihin 27.3. ja raviradan porukka on päättänyt ravien sijaan avata Pilvenmäki Studion – Youtube Liven. Pilvenmäki Studio nostaa hevosalan ajankohtaiset uutiset esille ja tarjoaa klo 18 alkaen parin tunnin ajan ohjelmaa hevosalaan sekä raviurheiluun. Lisäksi tarkoituksena on fiilistellä Pilvenmäen menneitä lähtöjä ja tapahtumia vuorovaikutuksessa katsojien kanssa.

Rennossa studiossa Iivari Ingves ja Pilvenmäen toiminnanjohtaja Elina Hirvonen käyvät läpi tämän hetken puheenaiheet, koronaviruksen aiheuttamat toimet hevosalalla ja kysyvät raviurheilun kasvoilta heidän kuulumisiaan puhelimitse.

Linkki uutiseen Pilvenmäki Studiosta.