ValtikkaKlubissa edut ja maut tasapainossa

Ravintola Valtikkaa on yleisilmeen, mutta myös palveluiden osalta päivitetty monipuolisesti viimeisen vuoden aikana. Henkilökunta sekä ulkopuoliset asiantuntijat ovat yhdessä sparranneet suunniteluissa kehitystoimissa eteenpäin ja osana entistäkin parempaa palvelua myöhemmin kevään 2021 aikana avajaisia juhliva Ravintola Valtikka saa oman Klubin.

ValtikkaKlubin jäseneksi ovat tervetulleita kaikki hyvän ruuan, juoman sekä rennon seurustelun ystävät. ValtikkaKlubin jäsenenä saat kohdistettuja tarjouksia ravintolan tarjonnasta, ajankohtaisimmat tiedot tulevista tapahtumapäivistä sekä vinkkejä ja kuulumisia keittiön puolelta.

– ValtikkaKlubista lähetämme jäsenille lisäinfoa toukokuun aikana ja varmasti samalla virallisesti avajaisillasta klubilaisille houkuttelevia tarjouksia, tarkentaa ravintolapäällikkö Johanna Hirvonen tulevaisuudesta.

Lähiruokaan ja itse tekemiseen panostava ravintola uudistaa kevään aikana isommin juomalistaansa sekä tuo omia spesiaalituotteita listalle. Ravintolapuolen kehittäjänä sekä sparraajana on toiminut monipuolinen ravintola-alan ammattilainen Krista Mänttäri.

– Kehittämme toimintaa, mutta olemme pitäneet mielessä meidän vannoutuneet asiakkaamme. Toivottavasti kevään ja kesän aikana konkretisoituvat uudistukset ovat vakikävijöidenkin mieleen, ravintolapäällikkö kertaa.

Ravintola Valtikka on avoinna satunnaisesti sekä yksityistilaisuuksissa.

Lisätietoja, ravintolapäällikkö Johanna Hirvonen ravintola@pilvenmaki.fi tai p. 050 5726176

 

Liity ValtikkaKlubiin