Viisikymmentä maksettua suomenhevosten Pilvenmäki Specialiin

Suomenhevosten Pilvenmäki Special on uusi ennakkomaksullinen kilpailu, jonka finaalissa enintään 15 000 euroa ansainneet hevoset juoksevat 8 000 euron ykköspalkinnosta. Karsinnat ja finaali ajetaan tasoitusajoina, finaalissa tammat lähtevät 20 metrin etumatkalta oreihin ja ruuniin verrattuna. Tammoja ilmoitettiin kilpailuun 17, oreja ja ruunia 33 – yhteensä kilpailu keräsi heti ensimmäisenä vuonnaan 50 suomenhevosta.

Karsinnat ajetaan volttilähtöinä 2140m matkalla 12 hevosen lähtöinä, tammoille sekä oriille/ruunille erillisinä lähtöinä. Karsintojen perusteella finaalin pääsee kahdeksan parasta tammaa sekä oria/ruunaa. Kaikki karsintalähdöt ajetaan Pilvenmäellä sunnuntaina 5.9.

Kilpailu herätti paljon mielenkiintoa suomenhevosten taustajoukoissa ja kilpailun vastaanotti oli positiivinen. Monet hevosten taustajoukoista jäivät odottamaan ensi vuotta, jos tänä vuonna ei vielä oma hevonen tuntunut kilpailuun soveltuvalta.

Finaali ajetaan Pilvenmäen tammavaltikkaviikonlopun yhteydessä lauantaina 18.9. Se järjestetään volttilähtönä 2140m matkalla, jossa tammat lähtevät paalulta ja oriit/ruunat 20m takamatkalta. Finaalin lähtöradat valitaan karsintasijoitukset kerrallaan niin, että parempi kokonaisaika valitsee ensin. Mikäli kokonaisajat ovat samat, ratkaisee arpa. Finaalin ykköspalkinto on 8 000 euroa ja karsintalähtöjen ykköspalkinto on 1500 euroa.

Kilpailun säännöt

Osallistumisoikeuden lunastaneet hevoset

Aarian Esteri t

Aika-Ajo o

Ajatustenlukija r
Bebe t
E.V. Arto o
Ekosalama r
Elvirra t
Erkkaus r
Eräsmies o
Frakker r
Friiviri t
Hallan Poika o
Hallan Ruusu t
Helmerina t
Helmin Hermanni r
Hiipeli o
Humenteri r
Hurman Viesker o
Kairan Kukka t
Karhotti r
Kartos r
Kauniin Rohkee t
Kretonki r
Kurtakon Hulda t
Lainaks t
Laval Rols r
Lentoemo t
Lumi-Rami o
Noran Pot t
Ohran Karpalo t
Passio r
Pate Pollea r
Patrikin Vili o
Poken Roope r
Porttikallion Ässä r
Profiili o
Rantaniemelän Savu o
Rehtorin Salli t
Rehulan Huvi r
Riinan Kirma r
Sillankorvan Toivo r
Sitku o
Tuutinki t
Usvattava o
Valeriana t
Vauhti Teppo r
Vilberth o
Villieläin r
Villihaave t
Ysikymppi o

 

Lisätietoja, toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi