Mikä on Raviliiga?

Raviliiga on hevosurheilun joukkuepeliä. Liiga muodostuu raviratojen tai muiden tahojen muodostamista, 800 osakkuuden joukkueista. Joukkueen keskiössä on hevonen; joko lämminverinen tai suomenhevonen.Joukkueeseen pääsee mukaan ostamalla 100e maksavan osuuden. Raviliiga 2014 kestää vuoden 2017 loppuun saakka ja tällöin palkitaan liigan voittaja. Suurimman voittosumman keränneen hevosen joukkue voittaa Raviliigan. Ensimmäinen Raviliiga käynnistettiin 2013 ja se kestää vuoden 2016 loppuun saakka. Pilvenmäki on mukana molemmissa Raviliigoissa.
 
Raviliigan kautta pääset tutustumaan ravihevosen arkeen, kuinka nuoresta hevosesta kasvaa kilpahevonen. Pääset myös kurkistamaan raviruheilun kulisseihin oman hevosen kautta.
 

Lue lisää Raviliigasta osoitteessa raviliiga.fi

 

Raviliiga 2013 Forssan Pamina Hip (i.Classic Photo e. Princess Gladiator) on valmennuksessa Forssan raviradalla valmentaja ja tv-persoona Juha-Pekka Vilkmanilla. ”Pamsku” on hurmannut omistajansa kovilla menohaluillaan ja miellyttävällä luonteellaan. Viime elokuussa Pamsku suoritti opetuslähdön mallikaalla 1.33.4 ajalla.

Raviliiga-13 päättyi vuoteen 2016. Paminalla oli vaikeuksia ravitemmossa, ja näin ollen menestystä enemmän omistajat pääsivät tutustumaan tähän sympaattiseen tammaan kotioloissa, harjaten ja hoitaen. Hevoset myytiin liigan lopussa ja näin ollen Pamina siirtyi uudelle omistajalle 1.1.2017. Mielenkiinnolla seuraamme mitä uusi omistaja tuo Paminan elämään, onnea ja menestystä!

Pamina

Pamina

Vuoden 2014 liigaa edustaa punainen tamma Real Red (i. Revenue e. Chelemark Ginger). Tuttavien kesken Ruusu on kiltti ja hyväkäytöksinen hevonen, jolta löytyy tarvittaessa myös tempperamenttia ja kipakkuutta. Ruususta on kasvanut kaunis ja korkea, oikein sulava liikkeinen tamma. Se aloitti kilpauransa Tapio Mäki-Tulokkaan käsistä 2016 hienosti statistiikalla 11:4-2-1 ja on tienannut omistajilleen jo 4.750€, josta 500 euroa se juoksi hyvään tarkoitukseen Pilvenmäen Hyväntekeväisyysraveissa. Ennätykset tammallamme on 15,3ake ja 16,9ke.

Ruusun omistajat tapaavat tammaansa säännöllisesti niin ravikilpailuissa kuin kotitallillaan Sukulassa.

 

http://www.pilvenmaki.fi/wp-admin/media-upload.php?post_id=2298&type=image&TB_iframe=1

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                

Käy katsomassa Raviliigan ja Forssan joukkueiden kuulumisia Facebookissa