Koronapassi käyttöön Pilvenmäellä

Tutustu palveluihin Pikkujouluraveissa

Koronapassi käytössä

Etelä-Suomen Aluehallintovirasto on päättänyt eilen 2.12. koronatodistuksen käyttöönotosta yli 50hlö yleisötilaisuuksissa sisätilojen osalta 4.12.-31.12.2021 välisenä aikana 16-vuotiailta ja vanhemmilta henkilöiltä. Tämä tarkoittaa sitä, että tulevissa raveissa la 3.12., ma 13.12. ja pe 31.12. sisätilojen ovella (ravintolan ovi katsomon takana, totohallin päätyovi terassilla, muut ovet suljettuina) tarkistetaan koronatodistus. Ulkotiloissa koronatodistusta ei tarkasteta. Tallialueen portista sisään pääsee vain välittömästi hevosen kanssa työskentelevät henkilöt (valmentaja, hoitaja ja ohjastaja sekä mahdollinen autokuski) ja tallialueen portilla ei koronatodistuksia tarkasteta.

Tartuntatautilain 58 i §:n 1 momentin mukaan EU:n digitaalisen koronatodistuksen tulee kansallisessa käytössä osoittaa henkilön saaneen 16 g §:n 1 momentissa tarkoitetun täyden rokotussarjan vähintään seitsemän vuorokautta aiemmin, negatiivisen koronatestituloksen enintään 72 tuntia aiemmin tai sairastaneen covid-19-taudin enintään kuusi kuukautta aiemmin.

Koronatodistuksen pystyy jokainen lataamaan Oma Kannasta. Koronapassin QR-koodi luetaan sisätilojen ovella ja henkilön on esitettävä kuvallinen henkilöllisyystodistus sitä näytettäessä. Sisätiloissa suositellaan noudattaman jo aikaisemmin olleita hygienia- ja turvavälisuosituksia.

Lisätiedot toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi

Tutustu palveluihin Pikkujouluraveissa

Tervetuloa raveihin!