Sunnuntain ravit joudutaan perumaan rataolosuhteiden vuoksi

Pilvenmäen sunnuntain 19.3. ravit joudutaan valitettavasti perumaan kaviouran kunnon vuoksi. Ravirata on tällä hetkellä sulanut epätasaisesti. Tulevien päivien ja öiden säätilojen vuoksi ei voida taata turvallista kilpailurataa hevosille sunnuntaina. Ravien siirto lähiradoille ei selvitysten mukaan ollut myös mahdollinen. Seuraavat Pilvenmäen ravit juostaan perjantaina 14.4. klo 18. Korvaava päivä sunnuntain raveille etsitään tulevien viikkojen aikana yhdessä Suomen Hippoksen kanssa.
Raveissa kilpaileville hevosille juoksualustan merkitys on olennainen. Kilpailevien hevosten turvallisuus hevosen hyvinvoinnin näkökulmasta on tärkeää, minkä vuoksi raviradan kunnon täytyy olla turvallinen ravien järjestämiseksi.
Sunnuntaina ennen raveja oli tarkoitus järjestää myös Kanta-Hämeen Eduskuntavaalien Hevosalan paneeli-tilaisuus Ravintola Valtikassa. Tilaisuus on ravien perumisen vuoksi myös päätetty perua ja panelisteille on tarjottu mahdollisuus kertoa omia terveisiään sekä näkemyksiä hevosalasta tekstimuodossa. Panelistien vastaukset kysymyksiin kootaan omaksi julkaisuksi sunnuntain 19.3. ja julkaistaan pilvenmaki.fi-sivuilla.
Lisätietoja, toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi