Forssan Seudun Hippos ry – jäsenyys

Forssan Seudun Hippos ry:llä on noin 200 jäsentä ja yhdistyksen ylintä päätösvaltaa käyttää yhdeksän henkinen hallitus. Hallituksessa jokaisella on käytössään kolmivuotinen kausi ja keskuudestaan hallitus valitsee aina vuoden ensimmäisessä kokouksessa puheenjohtajan sekä varapuheenjohtajan. Hallitukseen valituksi tullakseen täytyy olla Forssan Seudun Hippos ry:n jäsen.

Hallituksen jäsenistä osat kuuluvat kilpailutyöryhmään sekä Kuninkuusravien 2022 operatiivista työtä tukeviin toimikuntiin. Kuninkuusravien järjestämistä edistetään kaikkiaan kahdeksassa toimikunnassa, joihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet. Kuninkuusraveja edistetään myös talkoissa, joita järjestetään joka toinen lauantai klo 9-13.

Jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi liittyminen on ilmaista ja vuosittainen jäsenmaksu 30€. Jäsenmaksun maksettuaan jäsen saa mm. osallistua kokousten äänestyksiin.

Jäseneksi voi hakea ja Forssan Seudun Hippos ry:n hallitus käsittelee hakemuksen seuraavassa kokouksessaan. Olennaista on ilmoittaa sähköpostitse tai muuten kirjallisesti seuraavat tiedot: nimi, synt.aika, puh.nro, sähköposti, postiosoite, miksi haluat jäseneksi

Jäsenhakemuksen voi toimittaa info@pilvenmaki.fi tai p. 050 372 1906

Jos olet jo Forssan Seudun Hippos ry:n jäsen – pyydämme sinua päivittämään yhteystietoja info@pilvenmaki.fi tai p. 050 372 1906. Lähestymme jäseniä pääsääntöisesti sähköpostilla, mikäli muuta ei ole sovittu.