Hevosurheilualueet 2021

Hevosurheilualueet hoitaa Forssan Seudun Hippos ry:n tehtävään palkkaama ratamestari aamuisin maanantaista lauantaihin. Hevosurheilualueiden käytön edellytyksenä on harrastajien sekä ammattilaisten hevosurheilualueiden käyttömaksujen suorittaminen. Pilvenmäelle on tärkeää säilyttää palvelunsa harrastajille sekä ammattilaisille ja näin palvella laajaa toimijaverkostoa seudulla. Pyrimme myös löytämään ratkaisun, jolla voisimme tarjota ratavalaistuksen pimeimpään vuodenaikaan muutamana iltana.

Alueiden käyttömaksulla käyttäjä lunastaa oikeuden kaikkien harjoitusalueiden käyttämiseen – kolmen kilometrin metsälenkin ja hiittisuoran sekä kilometrin mittaisen raviradan hyödyntämiseen valmennuksessa. Pesupaikka on myös alueen käyttömaksun maksaneiden käytössä ja harjoitusraveihin valmentaja saa ilmoittaa hevosiaan, kun käyttömaksut on hoidettu. Vuosimaksun lisäksi on mahdollisuus maksaa 10 euron hintainen hevoskohtainen kertakorvaus alueiden käytöstä, jolla saa myös harjoitusravikerran kuitattua.

Ratavalojen sytyttämiseen iltaisin voi jokainen vaikuttaa

Alueen suurelta hevosharrastajaporukalta on tullut toive iltaisin ratavalojen pitämisestä päällä ja Forssan Seudun Hippos ry tarjoaakin pientä porkkanaa, jolloin ratavalot saadaan myös pidettyä muutamana iltana pimeimpään aikaan päällä. Ratavalojen sytyttäminen on iso kustannuserä, mutta siihen ollaan ideoitu ratkaisu:

Jos alueiden käyttömaksuja on maksettu 10.1.2021 mennessä 40 kappaletta syttyvät ratavalot kerran kuukaudessa syyskuusta maaliskuuhun ja jos taas alueiden käyttömaksuja on maksettu 100kpl syttyvät valot joka toinen viikko samalla aikavälillä. Alueiden käyttömaksuja tulee kaksi luokkaa ns. perusmaksu 97€/valmentaja tai 180€/tuplamaksu. Tuplamaksun maksamalla saat ratavalolaskuriin kaksi käyttömaksua ja perusmaksusta yhden. Tuplamaksun suoritusta toivotaan ensisijaisesti niiltä radankäyttäjiltä, jotka käyttävät alueita viikoittain tai usean hevosen kanssa säännöllisesti.

Tammikuun 10.päivän jälkeen julkaistaan lopputulos (jota seurataan sitä ennen raviradan some-kanavissa) ja valmentajat pääsevät itse vaikuttamaan päiviin, jolloin valaistus on käytössä äänestyksellä pilvenmaki.fi-sivuilla. Hevosurheilualueiden vuosikäyttömaksuja maksetaan vuosittain yli 120kpl.

Maksun voit maksaa verkkokaupassa pilvenmaki.fi/kauppa tai tilisiirrolla tilisiirto (klikkaa auki pdf)

Ratatallien ajohevosten maksut säilyvät samoina

Pilvenmäen raviradan alueita hevosta tallista ajamalla käyttävien hevosten valmentajat ja tallinpitäjät ovat velvollisia hoitamaan kuukausittaisen alueiden käyttömaksun. Vain käyttömaksun maksamalla saa oikeuden hevosurheilualueiden käyttämiseen. Ajohevosia koskevan alueiden käyttösopimuksen tulee tallinpitäjän tai valmentajan sopia Pilvenmäen raviradan toimiston kanssa. Laskun maksaja on velvoitettu ilmoittamaan hevosmäärän muutoksista toimistolle. Maksu on ajohevoskohtainen 20 euroa / kuukausi / hevonen.

Maksulistasta julkinen

Forssan Seudun Hippos ry päivittää 1.1.2021 alkaen omille sivuilleen alueen käyttömaksun maksaneiden listaa, sitä mukaa kun maksut löytävät tiensä verkkokaupan kautta tai suoraan tilisiirtona Forssan Seudun Hippos ry:n tilille. Jos henkilö ei halua nimeään julkaistavan hänen tulee se maksun yhteydessä tai muulla tavalla ilmoittaa Pilvenmäen raviradan toimistolle. Listaan tulee nimetön-tunnus tällaisen maksaneen kohdalle.

Maksulista löytyy 1.1.2021 alkaen – täältä

Tammikuussa 2021 jatkuvat harjoitusravit hyväksi havaitulla rytmillä – joka toinen harjoitusravipäivä on lauantai ja joka toinen tiistai. Tulevan vuoden harjoitusravit käynnistyvät lauantaina 16.1. klo 11.30 alkaen ja jatkuvat n. joka toinen viikkoa tiistain ja lauantain vuorotellessa. Kalenteri päivitetään kuluvalla viikolla tammi-helmikuun harjoitusravien osalta.

 

Hinnasto 2021 hevosurheilualueille

kertamaksu 10e/hevonen 

vuosimaksu 97e/valmentaja

tuplavuosimaksu 180e/valmentaja

ratatallin ajohevosmaksu 20e/hevonen/kk

 

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 050 3018 258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi